Kulcsár Edina csaknem lekéste a saját esküvőjét

esküvő ceremónia Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti végre részleteket is elárultak titkos esküvőjükről.

Kulcsár Edina és Csuti a legnagyobb titokban házasodott össze alig egy hete. Eddig nem sok mindent tudtunk a titkos ceremóniáról, most azonban a leendő anyuka a részletekbe is beavatta a TV2 nézőit.

Kiderült, a nagy napon szinte semmi nem ment zökkenőmentesen, csaknem lekéste az esküvőt.

Nagyon vicces volt. Ott kezdődött az egész, hogy nem egy hagyományos óriási lagzival készültünk és ebből adódóan az utolsó három napban szereztük be a gyűrűket, a ruhát... Mindent nagyon szolidan terveztünk. Gondoltam, hogy átmegyek a mamámhoz készülődni, hogy ne lássa a ruhámat... Aznap 40 fok volt és elfelejtettem, hogy a mamámnál nincs klíma. Ez azt eredményezte, hogy ömlött rólam a víz, és izgultam is... Kifestettem magam, három perc múlva pedig kezdhettem újra, ugyanígy volt a hajammal... Aztán elindultunk, de ahogy nyitottam volna a folyosó ajtót, beletört a zárba a nyelv... Mondom, ezt nem hiszem el! Nem tudtunk kijutni a folyosóról. Ömlött rólam a víz... Jó 20 perc múlva jött valaki, aki segített."

Majkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigoGáspár Bea pörköltfőző versenyen zsűrizett volna, de lemondták a programothttp://www.life.hu/sztarok/20180821-gaspar-bea-porkoltfozo-versenyen-zsurizett-volna-de-lemondtak-a-programot.htmlGáspár Bea közösségi oldalán fakadt ki: lemondták azt a Balaton-parti gasztroversenyt, amelyen zsűrizett volna. TV + Sztárok--Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--Betörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-betortek-suzy-es-jolly-otthonaba.htmlHétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. TV + SztárokOrigoEke Angéla, színésznő, Puskás Peti kedvese is show királynő lesz a TV2 új műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-eke-angela-szineszno-puskas-peti-kedvese-is-show-kiralyno-lesz-a-tv2-uj-musoraban-video.htmlEke Angéla Junior Príma díjas színművész, performer, bábművész, rendező és nemzetközi művész showkirálynőként is megmutatja magát a Csak show és más semmiben, a TV2-n.TV + Sztárok--Csonka András az első Big Brother sztárjával fotózkodott: 16 éve nem láttuk Popeye-thttp://www.life.hu/sztarok/20180820-csonka-andras-az-elso-big-brother-sztarjaval-fotozkodott-16-eve-nem-lattuk-popeyet.htmlCsonka András szelfijén fedezhető fel Popeye, aki 16 évvel ezelőtt a nők bálványa volt, miután szerepelt a Big Brother című reality-ben, a TV2-n. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.