Iskolás lett Estelle svéd hercegnő: fotók

Forrás: AFP/Jessica Gow/Jessica Gow -
fotók királyi család iskola Viktória hercegnő Estelle hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolába ment Estelle svéd hercegnő. A nagy napról fotók is készültek.

Iskoláskorúvá cseperedett Estelle svéd hercegnő. Első napján kézen fogva kísérték el szülei, Viktória hercegnő és Dániel herceg addig a kisvonatig, amely egészen a stockholmi intézményig vitte a kis tanulókat.

A hatesztendős szőke hercegnő egy fehér szoknyát és kékszínű felsőt viselt, és búcsúzás után mosolyogva integetett édesanyjáéknak – számolt be róla a DailyMail.

A büszke szülők kísérik kislányukat Forrás: AFP/Jessica Gow/Jessica Gow

Így integetett a kis Estelle Forrás: AFP/Jessica Gow/Jessica Gow

Sztárok, akiket kirúgtak egy főszerepből: Anne Hathaway és Ryan Gosling is jártak már ígyhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-sztarok-akiket-kirugtak-egy-foszerepbol-anne-hathaway-es-ryan-gosling-is-jartak-mar-igy.htmlA hírnév nem garantál biztos állást és szerepeket, ezt az alább felsorolt sztárok a saját bőrükön tapasztalhatták meg. Bizony a legjobbakkal is előfordul, hogy menesztik őket egy filmből, íme, néhány példa. TV + SztárokOrigoIszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iszak-eszti-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlIszak Eszti ezúttal fehérműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Fókapózban fotózták Vajna Timit a medence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-fokapozban-fotoztak-vajna-timit-a-medence-mellett.htmlVajna Timit ezúttal a medence szélén fotózták egy szexi fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKylie Jenner légkondicionált luxusvillát építtetett kutyáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kylie-jenner-legkondicionalt-luxusvillat-epittetett-kutyainak.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztároknak számos hóbortja van, állataikat is szeretik prémium minőségű termékekkel kényeztetni. Most Kylie Jenner lepte meg követőit azzal, hogy légkondicionált házat csináltatott kutyáinak. TV + SztárokOrigoMajkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.