Férje külföldi munkája miatt egyelőre távkapcsolatban kénytelen élni Valkó Eszter.

Néhány hónapja hollandiai munkalehetőséget kapott Valkó Eszter férje, Péter, a pár pedig úgy gondolta, ezt nem érdemes kihagyni. Azóta távkapcsolatban élnek.

Az első időszak borzalmas volt, pedig az első hétre kiutaztam vele. Aztán a saját munkám miatt sajnos haza kellett jönnöm. Rossz volt otthon egyedül a lakásban, ahol eddig kettesben éltünk. Minden helyiségről, minden apró tárgyról eszembe jutott valami, alig vártam, hogy újra láthassam" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Valkó Eszter és férje jelenleg távkapcsolatban élnekForrás: RTL Klub

Bár sokak kapcsolatát megsínyli a távollét, a házaspárt csak még jobban összekovácsolta és úgy érzik, szerelmesebbek egymásba, mint bármikor.

Nem kérdés, hogy mindig is szerelmes voltam a férjembe, de amióta távol vagyunk egymástól, még jobban ezt érzem. Ő talán mindezt egy kicsit könnyebben viselte, hiszen egy új környezetbe csöppent, új impulzusok érték, és új kihívásoknak kellett megfelelnie. Kevesebb ideje volt gondolkodni" – árulta el Valkó Eszter, majd hozzátette, ha bármelyik hétvégén úgy érzi, nem bírja már tovább a férje nélkül, csak felpattan egy repülőre és két óra alatt ott is van.