Édesapja szigorú elvei miatt rendkívül gátlásos volt Singh Viki énekesnő, aki most már meg meri élni nőiességét. Arról is beszélt, hogy titkolta apja elől szüzessége elvesztését.

"A neveltetésem miatt kiskoromban még a legapróbb intimitást is bűnös dolognak éreztem. El lehet képzelni, hogyan fogadta édesapám, hogy énekesnő szeretnék lenni, nem jogász vagy üzletasszony, ahogy ő elképzelte" - mesélte Singh Viki énekesnő a Borsnak, akit indiai édesapja szigorú elvek szerint nevelet. A Rising Star forgatása alatt feladta a leckét a stylistoknak, hiszen nem volt hajlandó olyan ruhát sem fevellni, ami a vállát megmutatja. Évekig nem beszélt édesapjával pályaválasztása miatt. 

"Még felnőttként is titokban randiztam fiúkkal, nehogy megtudja, hogy már nem vagyok szűz. Nem titok, kineziológus segítségét is kértem. Tisztelet és félelem volt bennem édesapámmal szemben" - mondta az énekesnő. 

Singh Viki ma már bátran mutatja meg idomaitForrás: Brush Bianka

Harmincadik születésnapja környékén érezte úgy, hogy ez már nem mehet tovább, édesapja lassan elfogadta, hogy Viki európai lány. 

"Az első párom, akit bemutattam, a jelenlegi szerelmem, Tomi volt. Rá kellett jönnie, hogy nem vagyok már kislány. Azt hiszem, mindketten megkönnyebbültünk. Nem akarom soha többé elrejteni a nőiességemet" - fogalmazott az énekesnő.