Istenes Bence nagyon jól teljesített a német X-Factorban: videó

videó német Istenes Bence X Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence nemrég debütált a német X Factorban, és hihetetlenül ügyes volt: íme, a videó a szerepléséről. 

Istenes Bencére mindenki nagyon büszke lehet, ugyanis neki sikerült az a külföldi karrier, amelyről sokak álmodnak. Ő lett a német X Factor műsorvezetője, és már meg is történt a debütálása, amit szerencsére a Youtube-nak hála itthon is megnézhetünk. A teljes adás felkerült, és Bence elképesztően ügyes volt!

Babát tervez Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-babat-tervez-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlAlig több mint fél éve van együtt Rippel Feri és kedvese, Viki, a pár már most a gyermekvállaláson gondolkodik. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska elképesztően szexi videót töltött felhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-safrany-emese-azaz-aleska-elkepesztoen-szexi-videot-toltott-fel.htmlNem mindennapi videókat tölt fel magáról közösségi oldalára Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hihetetlen mozdulatokra képes tetével, melyet minden bizonnyal férfi rajongói is örömmel nézegetnek. TV + SztárokOrigoKapás Boglárka nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-kapas-boglarka-nagyon-dogos-bikiniben.htmlKapás Boglárka megmutatta huncut oldalát a követőinek: ilyen dögös bikiniben. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Tímeát megcsípte egy medúza, férje lepisilte, csillapította fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-megcsipte-egy-meduza-ferje-lepisilte-csillapitotta-fajdalmat.htmlIbizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Dudás Dániel újra együtt van: megszólalt egy ismerőshttp://www.life.hu/sztarok/20180830-hosszu-katinka-es-dudas-daniel-ujra-egyutt-van-megszolalt-egy-ismeros.htmlHosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie...TV + SztárokOrigoNovák Éva karaktere visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180830-novak-eva-karaktere-visszater-a-baratok-koztbe.htmlAz RTL Klub nagy meglepetéseket tartogat a Barátok közt rajongóinak! Több régi szereplő is visszatér, köztük Novák Éva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.