Hamarosan verseskötete jelenik meg Rékasi Károly és Détár Enikő fiának, Zsigmondnak.

Az utóbbi hónapokban többször is szerepelt a híradásokban Rékasi Károly és Détár Enikő közös nagyfia. A 17 éves Zsigmond saját bevallása szerint már fiatalkorában is szeretett rosszalkodni, de szülei sohasem korlátozták.

Mindig is céltudatos, önfejű lurkó voltam, egyetlen módon tudtak megfékezni a szüleim: felnőttként megbeszéltek velem mindent, és ésszerű keretek között szabadságot adtak. Küzdelmes lehetett velem, de engedték, hogy rövid idő alatt sok mindent megtapasztaljak. Gyerekként nagy hülyeségeket is elkövettem, ilyenkor jelezték, nem volt jó ötlet, de a gondolat szabadságát mindig meghagyták nekem" – nyilatkozta a Blikknek.

Détár Enikő és Rékasi Károly fiukkal, évekkel ezelőttForrás: Rostás Bianka/Life.hu

Zsigmond elárulta, igyekszik jó útra térni. Az utóbbi időben versírással foglalkozott, hamarosan meg is jelenik első kötete.

A kötetem életem három évét öleli fel: kezdődik a fiatalkori lázadásokkal, majd a Renegátlástalan nevű mozgalom megalakításán át jutok el a szeretet hirdetéséig slam poetryvel, ami modern kori költészeti műfaj. A szüleim is örülnek, hogy nyugodtabb életre váltottam."