Szexi tánccal próbálták vásárlásra bírni az embereket az eladónők: videó

Thaiföld szexi videó hal tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiányos öltözetű eladónők próbálták szexi táncukkal vásárlásra csábítani az egyik thaiföldi halüzlet vendégeit.

Különös módszerhez folyamodtak az egyik thaiföldi halüzlet vezetői: eladónőket kérték fel arra, hogy hiányos öltözetben lejtsenek szexi táncot a vásárlók előtt, hátha így jobban megy majd az eladás.

A Coconuts.co azt írja, az esetről készült videó felkerült az internetre, ami után ki is tört a botrány. A város vezetése vizsgálatot indított az ügyben. Szeretnék kideríteni, hogy a hölgyek valóban megsértették-e a törvényeket, Thaiföldön ugyanis tilos nyilvánosan feneket és melleket rázni, ez ugyanis sérti a közerkölcsöt.

Külföldre költözik Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-kulfoldre-koltozik-ada-pinter-adrienn.htmlKiderült, miért hagyta ott a Music FM-et Ada: a műsorvezető külföldre költözik. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta elképesztő alakját: sokat fogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20180904-liptai-claudia-megmutatta-elkepeszto-alakjat-sokat-fogyott.htmlLiptai Claudiának sikerült visszanyernie bombaformáját! A kommentelőknek is feltűnt, hogy milyen gyönyörű a műsorvezető. TV + Sztárok--Dögös fotókkal lepte meg rajongóit Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-dogos-fotokkal-lepte-meg-rajongoit-ada-pinter-adrienn.htmlMég a rajongói sem ismertek rá Adára, aki elképesztően dögös fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoBrad Pitt teljesen belezúgott Margot Robbie-bahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-brad-pitt-teljesen-belezugott-margot-robbieba.htmlA hírek szerint a közös forgatás során belezúgott kolléganőjébe, Margot Robbie-ba Brad Pitt. Csupán az a probléma, hogy a színésznő boldog házasságban él férjével... TV + Sztárok--Victoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Weisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békénhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-weisz-fanni-uzent-edesanyjanak-kerte-hogy-hagyja-ot-beken.htmlWeisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.