Palvin Barbara és Dylan Sprouse egy pár

modell Palvin Barbara szerelem Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal jár Palvin Barbi. A srácot a modell mutatta meg a Facebookján. Közös képükhöz azt írta: szerelmem.

Azt, hogy Barbi és Dylan együtt vannak pletykákból már sejteni lehetett, de most maga a modell tett pontot a találgatások végére. Az Instagram-oldalán egy közös képpel tette nyilvánvalóvá: együtt vannak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my love

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoMegszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-megszolaltak-a-szomszedok-adam-tamassal-kapcsolatban-igy-lattak.htmlA 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. TV + Sztárok--Holtan találtak otthonában Ariana Grande exére: Mac Miller rapperrehttp://www.life.hu/sztarok/20180908-holtan-talaltak-otthonaban-ariana-grande-exere-mac-miller-rapperre.htmlPénteken meghalt a 26 éves Mac Miller, rapper, Ariana Grande exe. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázst villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-hatalmas-dekoltazst-villantott-sarka-kata-az-instagramon.htmlFriss, merész fotóval örvendeztette meg a férfiakat Instagramján Sarka Kata. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Kim Kardashian 10 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-igy-nezett-ki-kim-kardashian-10-evvel-ezelott-1998ban.html10 év alatt a legtöbbünk rengeteget változik, de egy fotó tanúsága szerint Kim Kardashián még ennél is többet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.