Újra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem.

Hosszú Katinka a maximumot nyújtotta a Világkupa első állomásán, Kazanyban. Összesen 11 éremre tett szert, de nem egyedül versenyzett az Iron Swim csapatából, Dudás Dániel is ott volt, aki szintén szépen szerepelt. A bennfentesek szerint ez nem véletlen, hiszen támogatják egymást, ám ez nem csak munkakapcsolat. 

Hosszú Katinka és Dudás Dániel között szikrázik a levegő"Forrás: Facebook Hosszú Katinka "


Nyílt titok az uszodában, hogy együtt vannak. Ám a nyilvánosság előtt nem vállalják fel a szerelmüket. Nem láttam még, hogy kézen fogva sétálnak a medence partján vagy nyíltan megcsókolják egymást, de még puszit sem adnak a másiknak. Mégis szikrázik körülöttük a levegő" - mondta a Borsnak egy bennfentes.

Levélben közölte a rajongókkal Shane Tusup: Hosszú Katinka megcsalta Dudás Dániellel

Shane Tusup csütörtök este a közösségi oldalain levelet tett közzé rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!