Liptai Claudia megható szavakkal konferálta fel barátnőjét, Ábel Anitát

sütés Ábel Anita Pataki Ádám cukrász barátság Csonka András Liptai Claudia megható főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen tart sütőshow-t Lipai Claudia és férje, Pataki Ádám. A legutóbbi alkalmon pedig Csonka András és Ábel Anita voltak a vendégeik. Liptai megható szavakkal konferálta fel barátnőjét. 

Stíriai metéltet és almás pitét készített Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám a legutóbbi sütőshow-juk alkalmával, ahol Ábel Anita és Csonka András voltak a vendégeik. A műsorvezető és a két vendég barátságra nagyon régre nyúlik vissza.

A Ripost beszámolója szerint az esemény bővelkedett a szókimondó humorban, ám előtte Liptai megható szavakkal konferálta fel barátait, különösen Ábel Anitát.

"Ha arra gondolok, hogy kik lesznek a vendégeink ma este, komoly érzelmi viharok ébrednek bennem. Olyan két ember jön, akik sajnos nagyon sok mindent tudnak rólam. Egy biztos, nagyon szeretem őket és nagyon örülök, hogy ma este velük lehetek. Biztonságot, adnak nekem, ők lesznek a köteleim. Jöjjön az első vendégem! Ő az, aki különleges helyet foglal el a szívemben, mert annyira régóta ismerem, hogy az már félelmetes.Rengeteg mindenen ment keresztül a mi kapcsolatunk, de végül mindig úgy érzem, hogy nélküle nem tudok élni. A vele való kontaktusra szükségem van. Ha mi ketten egy társaságba bekerülünk, azt senkinek nem kívánom. Onnantól mi leszünk a Muppet show két öregje, akik nagyon csúnyán viselkednek. Olyan nyelvet beszélünk, amit senki nem ért meg. Ugyanakkor egy biztos: elképesztő nagy szíve van és elképesztő támaszt képes nyújtani a nehezebb időkben is" - mondta Liptai Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.