Baukó Éva újra az RTL II képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.

Éva már vezette a BeleValót korábban is, de utána átigazolt a TV2-höz, ahol az Édes Életben szerepelt, majd a FEM3 csatora reggeli műsorában is kipróbálhatta magát. Itt azonban nem töltött el sok időt, három hónapig láthattuk reggelente a képernyőn: miután összeveszett Berki Krisztiánnal élő adásban, nem hosszabbították meg a szerződését.

Baukó Éva műsort kapott az RTL II-nForrás: Instagram / Baukó Éva

"Amikor megkeresett a csatorna, majd' kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem! (...) Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem" - mondta a Blikknek Éva, akinek műsorvezetőtársa Gáspár Győző lesz.