Új csatornán tűnik fel Baukó Éva: műsort kapott az RTL II-n

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
műsorvezető RTL II ValóVilág powered by Big Brother Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva újra az RTL II képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.

Éva már vezette a BeleValót korábban is, de utána átigazolt a TV2-höz, ahol az Édes Életben szerepelt, majd a FEM3 csatora reggeli műsorában is kipróbálhatta magát. Itt azonban nem töltött el sok időt, három hónapig láthattuk reggelente a képernyőn: miután összeveszett Berki Krisztiánnal élő adásban, nem hosszabbították meg a szerződését.

Baukó Éva műsort kapott az RTL II-n Forrás: Instagram / Baukó Éva

"Amikor megkeresett a csatorna, majd' kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem! (...) Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem" - mondta a Blikknek Éva, akinek műsorvezetőtársa Gáspár Győző lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.