Zalatnay Cinit külseje miatt támadják egyes rajongói, de az énekesnő nem foglalkozik a kritikákkal: nem tud és nem is akar mindenkinek megfelelni.

Zalatnay Cini 70 évesen is folyamatosan koncertezik, mindent megtesz azért, hogy kielégítse a közönség igényeit, de úgy tűnik, hiába igyekszik, mindenkinek nem sikerül megfelelnie. Az énekesnőt ugyanis a Bors szerint külseje miatt támadják: állítólag azért, mert kócos, csapzott hajjal állt színpadra. Cini azonban leszögezte, ő nem foglalkozik a kritikus hangokkal.

Zalatnay Saroltát külseje miatt támadtákForrás: Facebook/Mokka

"Több mint tízezer követőm, ha úgy tetszik, rajongóm van. Ők szeretnek, de még közülük is lehet valaki, akinek egyik nap éppen nem tetszem. Képzelem, mit gondol az, aki nem szeret. De félre a tréfát, nem is akarok mindenkinek tetszeni, nem tudok és nem is akarok megfelelni. Nem foglalkozom ezekkel a kritikus hangokkal, a rajongóim maguk szokták helyretenni ezeket a trollokat, ha véletlenül felbukkannak. Véleményem szerint egy fellépő művészi szabadsága eldönteni, hogy miben megy színpadra. A lényeg, hogy jól érezze magát benne az ember." - mondta az énekesnő.