Börtönben kellett volna lennie a soroksári gyilkosság gyanúsítottjának a tragédiakor

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
gyilkosság rendőrség börtön rablás nyomozás soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatos betörések miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság R. Szilvesztert, a soroksári gyilkosság gyanúsítottját. A gyanú szerint a férfi megölte a 36 éves édesanyát, Gyurik Krisztinát. A gyilkosság idején börtönben kellett volna ülnie, ám nem vonult be. 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy R. Szilveszternél, a soroksári gyilkosság gyanúsítottjánál megtalálták az áldozat, Gyurik Krisztina mobiltelefonját. Az is kiderült azonban, hogy a gyilkosság idején is börtönben kellett volna ülnie R. Szilveszternek.

A férfit sorozatos betörés miatt ítélte a bíróság letöltendő börtönbüntetésre, ő azonban nem vonult be a megadott időpontban. Körözést adtak ki ellene. Búvóhelyéül a gyermekkorából jól ismert helyszínt, a Pesterzsébet és Soroksár között lévő Vizisport utcát illetve annak környékét választotta - írja a Blikk.

Idén szeptemberben találtak DNS-egyezést a 2013-as gyilkosság kapcsán Forrás: Bors/Fejér Bálint

Gyurik Krisztina szokásos futó útvonala is ebbe a térségbe esett. Általában ugyanabban az időpontban és ugyanazon az útvonalon futott, így a gyilkos akár várhatott is rá.

R. Szilveszter végül egy hónappal az édesanya halála után került börtönbe egy siófoki betörés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.