Két férfit foszthatott ki az a szigetszentmiklósi nő, akit a budaörsi rendőrök fogtak el. A nő a gyanú szerint társkeresőn ismerkedett meg a férfiakkal, akiket leitatott, majd elvette értékeiket. 

Internetes társkereső oldalon Krisztina néven ismerkedett férfiakkal a 27 éves J. Viktória. A gyanú szerint szeptember 18-án Budapesten találkozott egy 35 éves férfivel, akivel olyan italt itatott, amelytől öntudatlan állapotba került. Ezt kihasználva elvette a férfi mobiltelefonját és ezüst nyakláncot. 

Ezt követően a szigetszentmiklósi nő szeptember 19-én egy szintén internetes társkereső oldalon megismerkedett egy budaörsi férfival. A gyanúsított aznap este felment a sértett lakására, ahol alkoholt fogyasztottak, majd miután a férfi elaludt a nő a házból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel, valamint a sértett arany nyakláncát - írja a Police.hu.

 A két férfi felejentést tett, a Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás uátn a feltételezett elkövetőt október 3-án egy budapesti szórakozóhelyen elfogták. A nyomozók a 27 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a 27 éves nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Várják azon sértettek jelentkezését, akik a közelmúltban hasonló eseményeket tapasztaltak.