Istenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.

Istenes Bence és Csobot Adél közösségi oldalát nézegetve úgy tűnhet, hogy csupa csillogás, szórakozás, boldogság az életük, pedig nekik is vannak nehéz időszakaik. A műsorvezető bevallotta, milyen idegőrlő is volt számára és családja számára az elmúlt két év. Életük tele volt bizonytalansággal.

"Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk, telis tele bizonytalansággal... 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész... Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne, úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem és hogy akkor fogunk igazán választ kapni erre, ha nyílik a ledfal egy műsorban, kijövök, ránézek és odasuttogom neki, h MEGÉRTE! Ma lesz életem első élő showja Németországban, 20:15kor nyílik a ledfal... Köszönöm, h kitartottál, Szeretlek Csobot Adél!" - írta Bence az Instagramon.

Adél válaszára sem kellett sokáig várni, kommentben bíztatta élete párját a fontos műsor előtt: "Hajrá @benistenes !!! ❤️❤️❤️ szeretlek!!!!"