Így élnek a milliomos sztárcsemeték: Tom Cruise és Nicole Kidman gyereke fodrásznak állt

Chaz Bono milliomos Petra Ecclestone sztárcsemete Isabella Cruise Jaden Smith Ben Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres szülők gyermekeként könnyű is boldogulni, meg nem is. A sikereiket ugyanis sokan nem ismerik el, ha azonban nem csinálnak semmit, csak élősködnek a szülők pénzén, akkor azért éri őket kritika. Persze sajnálni azért nem kell a sztárcsemetéket, hiszen a legtöbben jól feltalálják magukat. Van, aki követte szüleit, és sikeresen saját karriert épített, de van olyan is, aki a lehető legtávolabb került a híres anyukától és apukától. Így élnek a gazdag világsztárok gyermekei.

Ben Ford

Ben és Harrison Ford Forrás: Getty Images/David Livingston

Harrison Ford fia soha nem akart az apja nyomdokaiba lépni, egyáltalán nem vonzotta sem a színészkedés, sem az ezzel járó hírnév. Megtalálta a saját szenvedélyét már gyermekként, és valóra váltotta álmát. A főzés iránti imádata egy családi nyaraláson indult, és 1999-ben meg is nyitotta első éttermét. Természetesen édesapja támogatja őt jótékonysági akcióiban is: hajléktalanoknak is készített már ételt.


Isabella Cruise

Tom és Isabella Cruise Forrás: Getty Images

Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lánya egyáltalán nem kért szülei népszerűségéből. Miután Nicole és Tom elváltak, Isabella is a saját útját kezdte járni. Londonba költözött, fodrász lett, és sosem kérkedett azzal, hogy világhírű színészek nevelték. Újabban pedig a divat világába próbál betörni saját tervezésű pólóival.

Chaz Bono

Cher és Chaz Bono Forrás: AFP

Sonny Bono és Cher gyermeke 1969-ben látta meg a napvilágot lányként, de 13 évesen rájött, hogy nem érzi jól magát a bőrében. Előbb leszbikusságáról vallott, majd 2008-ban nemi átalakító műtéten esett át, és immár férfiként éli az életét. Próbálkozott énekléssel is, de rá kellett jönni, hogy az nem neki való, és ügyvéd lett. Azóta számos társadalmi tevékenységben részt vállal, de ismét kacérkodik a showbiznisszel is, de ezúttal színészként próbálta ki magát: 2017-ben az American Horror Story egyik évadában is szerepelt.

Petra Ecclestone

Petra és Bernie Ecclestone Forrás: Getty Images/Neil Mockford

A dúsgazdag brit üzletember, Bernie Ecclestone lányának is vannak tervei, de a 29 éves Petra nem sieti el a saját lábra állást. Los Angelesben 85 millió dolláros kastélyt vásárolt édesapja vagyonából, de természetesen szeretné beindítani karrierjét is, méghozzá egy vállalkozással, Valószínűleg a divattal foglalkozna szívesen, hiszen London egyik leghíresebb divatiskolájában tanult.


Jaden Smith

Will Smith és Jaden Smith Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Will Smith és Jada Pinkett Smith fia, Jaden az édesapját követi a színészi és énekesi pályán, sok híres nagy bevételű filmben szerepelt már. Láthattuk őt például A karate kölyökben, és A boldogság nyomában című alkotásban is, de énekesként szintén megmutatta tehetségét: Justin Bieberrel együttműködött a Never say never című számban, de szólóalbumot is megjelentetett már.

Cristiano Ronaldót egy másik nő is szexuális erőszakkal vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-cristiano-ronaldot-egy-masik-no-is-szexualis-eroszakkal-vadolja.htmlÚjabb áldozat jelentkezett, akit állítólag szintén megerőszakolt Cristiano Ronlado. A nő kilétét nem fedték fel. TV + Sztárok--Repül az idő: Berki Jack már iskoláshttp://www.life.hu/sztarok/20181008-repul-az-ido-berki-jack-mar-iskolas.htmlMint az a nemrégiben megtartott Influencer Fesztiválon is kiderült, az állatok körében is egyre gyakoribb, hogy saját Instagram profillal rendelkeznek. Közülük a legnépszerűbbek egyike Berki Jack, Berki Krisztián és Berki Mazsi közös francia bulldogja. Jack jólnevelt, okos, tanulékony kutya, így mindig könnyen elsajátítja az iskola aktuális leckéjét. TV + Sztárok--Gyönyörű ékszertervezőt szerethet Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-gyonyoru-ekszertervezot-szerethet-brad-pitt.htmlA hírek szerint újra szerelmes Brad Pitt: a színészről és állítólagos új párjáról lesifotók is készültek. TV + Sztárok--Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-aradszky-laszlo-egy-evvel-a-halala-utan-kapott-felkerest-egy-fellepesre.htmlEgy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmiben kapott munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-karpati-rebeka-a-csak-show-es-mas-semmiben-kapott-munkat.htmlA Csak show és más semmiben láthatják már a nézők Kárpáti Rebekát. Most az is kiderült, hogy mi lesz a feladata. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.