Híres szülők gyermekeként könnyű is boldogulni, meg nem is. A sikereiket ugyanis sokan nem ismerik el, ha azonban nem csinálnak semmit, csak élősködnek a szülők pénzén, akkor azért éri őket kritika. Persze sajnálni azért nem kell a sztárcsemetéket, hiszen a legtöbben jól feltalálják magukat. Van, aki követte szüleit, és sikeresen saját karriert épített, de van olyan is, aki a lehető legtávolabb került a híres anyukától és apukától. Így élnek a gazdag világsztárok gyermekei.

Ben Ford

Ben és Harrison FordForrás: Getty Images/David Livingston

Harrison Ford fia soha nem akart az apja nyomdokaiba lépni, egyáltalán nem vonzotta sem a színészkedés, sem az ezzel járó hírnév. Megtalálta a saját szenvedélyét már gyermekként, és valóra váltotta álmát. A főzés iránti imádata egy családi nyaraláson indult, és 1999-ben meg is nyitotta első éttermét. Természetesen édesapja támogatja őt jótékonysági akcióiban is: hajléktalanoknak is készített már ételt.


Isabella Cruise

Tom és Isabella CruiseForrás: Getty Images

Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lánya egyáltalán nem kért szülei népszerűségéből. Miután Nicole és Tom elváltak, Isabella is a saját útját kezdte járni. Londonba költözött, fodrász lett, és sosem kérkedett azzal, hogy világhírű színészek nevelték. Újabban pedig a divat világába próbál betörni saját tervezésű pólóival.

Chaz Bono

Cher és Chaz BonoForrás: AFP

Sonny Bono és Cher gyermeke 1969-ben látta meg a napvilágot lányként, de 13 évesen rájött, hogy nem érzi jól magát a bőrében. Előbb leszbikusságáról vallott, majd 2008-ban nemi átalakító műtéten esett át, és immár férfiként éli az életét. Próbálkozott énekléssel is, de rá kellett jönni, hogy az nem neki való, és ügyvéd lett. Azóta számos társadalmi tevékenységben részt vállal, de ismét kacérkodik a showbiznisszel is, de ezúttal színészként próbálta ki magát: 2017-ben az American Horror Story egyik évadában is szerepelt.

Petra Ecclestone

Petra és Bernie EcclestoneForrás: Getty Images/Neil Mockford

A dúsgazdag brit üzletember, Bernie Ecclestone lányának is vannak tervei, de a 29 éves Petra nem sieti el a saját lábra állást. Los Angelesben 85 millió dolláros kastélyt vásárolt édesapja vagyonából, de természetesen szeretné beindítani karrierjét is, méghozzá egy vállalkozással, Valószínűleg a divattal foglalkozna szívesen, hiszen London egyik leghíresebb divatiskolájában tanult.


Jaden Smith

Will Smith és Jaden SmithForrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Will Smith és Jada Pinkett Smith fia, Jaden az édesapját követi a színészi és énekesi pályán, sok híres nagy bevételű filmben szerepelt már. Láthattuk őt például A karate kölyökben, és A boldogság nyomában című alkotásban is, de énekesként szintén megmutatta tehetségét: Justin Bieberrel együttműködött a Never say never című számban, de szólóalbumot is megjelentetett már.