Több személyt is kihallgatott a rendőrség a két nemi erőszakkal vádolt vízilabdás ügyében

Forrás: MTI/Földi Imre -
kihallgatás nemi erőszak Petőváry Zsolt Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség több személyt is kihallgatott a két egykori sportoló, Petőváry Zsolt és Kósz Zoltán állítólagos erőszakának ügyében. 

Petőváry Zsolt és Kósz Zoltán a két egykori vízilabdás, akiket nemi erőszakkal vádol egy 13 éves kislány, a vádakat mindketten tagadják. Az ügy még azelőtt nyilvánosságra került, hogy a rendőrség nyomozást indított volna, a fejleményekről pedig keveset tudni. A gyermeket állítólag pszichológus és nőgyógyász is megvizsgálta, ám ennek az eredményéről sincsenek információk. A Bors szerint azonban valami mégis történt, ugyanis arról értesültek, hogy a hatóság több embert is kihallgatott tanúként az ügyben.

Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt Forrás: MTI/Földi Imre

Köztük Kósz Zoltán volt feleségét, akit a két sportoló által üzemeltetett klubról kérdeztek, hiszen ő is alkalmazott. Egy másik tanú pedig a kislány csapattársa. Neki olyan kérdésekre kellett válaszolni, hogy mennyire volt közeli viszonyban a lánnyal, beszélt-e neki az edzéseken, mérkőzéseken arról, hogy a két férfi molesztálta, és ha valóban megtették azt, amivel vádolják őket, módszereik megegyezhetnek-e a levélben leírtakkal. Azt nem tudni, hogy mit válaszolt ezekre a kérdésekre a gyermek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán csak annyit közöltek, folyik a felderítés, kiskorú sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak, de a folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem adnak.

Baji körhintabaleset: megszólalt egy szemtanúhttp://www.life.hu/news/20181007-baji-korhintabaleset-megszolalt-egy-szemtanu.htmlA Blikknek nyilatkozott egy szemtanú a baji körhintabalesetről. Azt mondta, a minividámpark dolgozói először észre sem vették, hogy baj történt. NewsOrigoBaleset történt az M7-esen Szabadbattyánnál, torlódik a forgalomhttp://www.life.hu/news/20181007-baleset-tortent-az-m7esen-szabadbattyannal-torlodik-a-forgalom.htmlÖsszeütközött két személyautó Szabadbattyán közelében az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután, torlódik a forgalom - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsOrigoBaji hintabaleset: töréses sérülések a körhintabalesetbenhttp://www.life.hu/news/20181007-baji-hintabaleset-toreses-serulesek-a-korhintabalesetben.htmlTöréses sérüléseket szenvedett a baji hintabaleset két sérültje, a hinta műszaki papírjai rendben voltak - számolt be a helyszínről az M1 aktuális csatorna tudósítója vasárnap.NewsOrigoA jövő héten is napsütéses, meleg idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20181007-a-jovo-heten-is-napsuteses-meleg-ido-varhato.htmlA jövő héten is sok lesz a napsütés, túlnyomóan száraz lesz az idő. A maximumok jellemzően 20 fok körül alakulnak, helyenként akár 24 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.NewsOrigoAurea Vazquez Rijos, Miss Puerto Rico ölte meg milliárdos férjét - 15 év után kerül börtönbehttp://www.life.hu/news/20181007-aurea-vazquez-rijos-miss-puerto-rico-olte-meg-milliardos-ferjet-15-ev-utan-kerul-bortonbe.htmlAurea Vazquez Rijos, Miss Puerto Rico a pénzért oltotta ki férje életét 15 évvel ezelőtt. Örökölni akart. NewsOrigoNyári meleg lesz októberbenhttp://www.life.hu/news/20181007-nyari-meleg-lesz-oktoberben-idojaras.htmlTüsszögéstől, köhögéstől és szemviszketéstől szenvednek az allergiások, az átlagosnál melegebb idő miatt újra rengeteg a pollen a levegőben. A parlagfű és az üröm, de még a fűfélék is virágoznak. Sokan viszont örülnek, hogy kabát nélkül lehet sétálni, kirándulni, és egyre melegebb idő jön, akár 25 fok is lehet majd.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.