Kamuvizsgálatokat végzett a budapesti állatorvos, elítélték

műtét vizsgálat bíróság csalás ítélet állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzt csalt ki a gazdáktól, pedig volt, hogy az állatot még a hordozóból sem vette ki egy budapesti állatorvos. A férfit felfüggesztett börtönre ítélték, és a szakmájától is eltiltották évekre. 

Volt olyan macska, amelyet a hordozójából sem vett ki az a budapesti állatovors, aki súlyos összegeket kért el el nem végzett vizságlatorkét.

Nem vizsgálta meg az állatokat a budapesti állatorvos Forrás: Pixabay.com / moshehar

A Bors úgy tudja, hogy öt állat ügyében folyt a vizsgálat, volt olyan CT-vizsgálat, melyért 60 ezer forintot kért, de meg sem csinált. A leleteket pedig meghamisította. "Van, akinek a macskáját úgy „sugárkezelték", hogy ki sem vette a dobozból, de olyan is előfordult, hogy a „daganatos kutyát" úgy műtötte meg, hogy az állat sosem volt daganatos" - mondta a lapnak Evelin, aki 2015-ben tett feljelentést az orvos ellen.

A férfi ügyében most született ítélet. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, valamint 3 évre eltiltották az orvoslástól. Bocsánatot nem kért.

Újra virágzik a romantikus csalás:katonának adják ki magukat, és pénzt kérnek a hiszékeny nőktőlhttp://www.life.hu/news/20181010-csalok-katonanak-adjak-ki-magukat-es-penzt-kernek-a-hiszekeny-noktol.htmlSok pénzzel rövidíthetik meg a hiszékeny embereket a Facebookon azok az ismeretlenek, akik magukat katonának kiadva beszélgetést kezdeményeznek a nőkkel, majd a kapcsolat kialakítása után anyagi támogatást kérnek. NewsOrigoDavid Attenborough szerint a népességnövekedésnek véget kell vetnihttp://www.life.hu/news/20181010-david-attenborough-szerint-a-nepessegnovekedesnek-veget-kell-vetni.htmlDavid Attenborough új természetfilm-sorozatáról beszélt elsősorban, de szót ejtett a környezetünket veszélyeztető problémákról is, például a népességnövekedésről. News--Újabb átverés terjed a Facebookon, nem árt vigyáznihttp://www.life.hu/news/20181008-ujabb-atveres-terjed-a-facebookon-nem-art-vigyazni.htmlNem vírus, mindössze egy átverés, mégis bosszúságot okozhat: a Facebook Maesenger alkalmazásban ugyanis kéretlen üzeneteket kaphatunk ismerősöktől. News12 év múlva katasztrofális helyzet alakulhat ki a Földönhttp://www.life.hu/news/20181010-12-ev-mulva-katasztrofalis-helyzet-alakulhat-ki-a-foldon.htmlFriss jelentést tett közzé az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testülete (IPCC), amely szerint 12 év múlva katasztrofális állapotok alakulhatnak ki a Földön. NewsOrigoMegölte feleségét egy 60 év körüli férfi Hajdú-Biharbanhttp://www.life.hu/news/20181009-megolte-feleseget-egy-60-ev-koruli-ferfi-hajdubiharban.htmlBrutális módon megölte feleségét egy 60 év körüli férfi a Hajdú-Bihar megyei Szentpéterszegen. NewsThinkstockTudósuk mutatták meg, hogyan fejlődik a csibe a tojásban: videóhttp://www.life.hu/news/20181009-tudosuk-mutattak-meg-hogyan-fejlodik-a-csibe-a-tojasban-video.htmlMost először keltette ki tudósok egy kiscsibét úgy, hogy a tojáson nem volt rajta a tojáshéj. A 21 napig tartó folyamatos videóra vették, így azt a pillanatot is láthatjuk, amikor elkezd dobogni a kis állat szíve. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.