Egy párkapcsolati szakértő szerint lehetséges, hogy David és Victoria Beckham már nem szerelmesek egymásba, ugyanakkor meg van róla győződve, hogy meg fogják menteni a házasságukat.

Pár napja a fél világot megdöbbentette David Beckham azzal a kijelentésével, hogy a házassága Victoriával bonyolult. Most egy párkapcsolati szakértő szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

Nem volt a legszerencsésebb mondat ez Davidtől, ugyanakkor valójában semmi baj nincs azzal, hogy elárulta, a hosszú házasságok működéséhez bizony sokszor kemény munkára van szükség” – magyarázta dr. Becky Spelman pszichológus.

David és Victoria már nem szerelmesek egymásba?Forrás: AFP/Justin Tallis

A szakember a Mirrornak elárulta, nagyon ritka, ha 2-3 évnél tovább tart az igazi szerelem egy kapcsolatban. Ekkor még a partnerünket tartjuk a legnagyszerűbb embernek a világon, ám ez egy idő után természetes, hogy megváltozik.

Úgy vélem, helyesen tette David, hogy rávilágított, az ő házasságuk sem tökéletes. Így legalább nem keltenek bennünk hamis benyomásokat. Bár lehet, hogy Victoria nem örült annak, hogy férje ilyet nyilatkozott, meg vagyok róla győződve, hogy mindent megtesz azért, hogy együtt maradjanak. Reménykedem, hogy ezt a vihart is átvészelik együtt.”