Újra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté

Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
avaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt.

Annamari és Máté Ausztriában, a Wiener Konzerthaus színpadán lépett fel egy gálaműsoron, ahol az alábbi fotó készült.

Az egykori pár korábban a közös munkát is abbahagyta: a Marica grófnőben ugyan mindketten szerepelnek, de váltott szereposztásban. Annamari Laki Péterrel, Máté pedig barátnőjével, Aishával alkot szerelmespárt a színpadon - írja a Ripost.

Kukacokkal teli szendvicset kapott egy asszony New Jerseybenhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kukacokkal-teli-szendvicset-kapott-egy-asszony-new-jerseyben-dunkin-donut.htmlKrystle két szendvicset vásárolt a New Jerseyben található Dunkin Donut gyorsétteremben. Miután a fia megette az egyiket, ő is nekikezdett a sajátjának, de undorító látvány fogadta. TV + SztárokOrigoX-Faktor: kigúnyolták az interneten, most a mentorok elé állt Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-kigunyoltak-az-interneten-most-a-mentorok-ele-allt-krisztian.htmlOngai Krisztiánt a neten sokan bántották, gúnyolták. Azért jött az X-Faktorba, hogy bizonyítson! Szerinted is gyökér akinek nem tetszik ez a produkció?TV + SztárokOrigoKibékülhet Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kibekulhet-weisz-fanni-es-edesanyja-agnes.htmlHosszas harc után Fanni a közelmúltban megkereste édesanyját. Elképzelhető, hogy kibékülnek egymással. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigoÍgy castingolják a szereplőket a Survivorrehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-igy-castingoljak-a-szereploket-a-survivorre-rtl-klub.htmlKatona Andor, a Survivor egyik főszerkesztője és a harmadik évadból megismert Klaudia a műsor kibeszélő háttérműsorában mondta el, miként választják ki azok a szereplőket, akik végül bekerülnek a műsorba. TV + SztárokOrigoSurvivor: Emese is távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-survivor-emese-is-tavozott-a-holtak-szigetere-parbaj-daviddal.htmlA Survivor legutolsó zsákmányszerző játékában Emese és Dávid került a veszélyzónába: kettőjük között párbajon dőlt el, kinek kell távoznia a Holtak szigetére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.