X-Faktor: Tavaly a mentorházig jutott, most újra színpadra állt Kovács Pali

Mentorház X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathelyi Kovács Pali tavaly a mentorházig jutott, idén szerette volna megmutatni, hogy több van benne, de a Linkin Park In The End című száma nem hozta meg számára a szerencsét.

Vállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--X-Faktor: Macsinga Szandra, minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-macsinga-szandra-minden-idok-egyik-leghamisabb-produkciojat-hozta-el.htmlMacsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerné az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott ahol kellett "frankón becsukta szemét". TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigoPucér képet posztolt Tóth Andiról Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-pucer-kepet-posztolt-toth-andirol-szabo-adam-enekes.htmlBár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. TV + SztárokOrigoSurvivor: nem tudják levenni a szemüket a fiúk Alexandrárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-survivor-nem-tudjak-levenni-a-szemuket-a-fiuk-alexandrarol.htmlBár a Survivor nem a férfi-nő kapcsolatokról szól, természetesen a fiúkat sem hagyják hidegen játékostársaik idomai. Most éppen Szandra bikinicseréjét nézték végig kocsényon lógó szemekkel. TV + SztárokOrigoHang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.