Átvágta egy búvár kezét a Legbátrabb páros forgatásán Rubint Réka

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
A legbátrabb páros Rubint Réka forgatás baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes helyzetet kellett megoldaniuk a Legbátrabb páros versenyzőinek. Sajnos a feladatot nem is sikerült megúszni sérülések nélkül, egy búvár a kórházban kötött ki, miután Rubint Réka véletlenül átvágta a kezét.

A Legbátrabb páros játékosainak az egyik epizódban egy égő, füstölgő, majd vízbe zuhanó autóból kellett kiszabadulniuk.

Ez volt az egyik legborzasztóbb és legfélelmetesebb feladat. Meggyújtják az autót, amelybe lyukakat fúrtak, hogy mielőbb elsüllyedjen, de míg a parton van és felgyorsít, dől az utastérbe a fekete füst. Először fulladozol, aztán nem látsz semmit tőle, és már víz alatt is vagy" – mesélte a Borsnak Rubint Réka, aki a játék végén is csak remegve tudott beszélni a történtekről.

Rubint Rékának halálfélelme volt a forgatáson Forrás: Szabó Gábor/Origo

A sztárok úgy jöhettek ki az autóból, ha sikerül kinyitniuk az ajtót, vagy pedig egy éles késes kalapáccsal betörik az ablakot. A fitneszlady annyira bepánikolt, hogy egyből az ablakot próbálta kiütni. A búvárok azonban azt hitték, ez egy vészjelzés, és ki kell őt szabadítaniuk. A baleset ekkor történt: Rubint Réka átvágta a segítségére siető búvár kezét.

Halálfélelmem volt, és teljesen összeomlottam. Őrült stressz ez."

A búvárt kórházba szállították, ahol kiderült, szerencsére nem történt nagyobb baj, nem szenvedett maradandó károsodást.

Kínos fotó került fel az internetre Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-kinos-foto-kerult-fel-az-internetre-cristiano-ronaldorol.htmlCristiano Ronaldóról és csapattársáról egy olyan kép került fel az internetre, amely miatt valószínűleg igencsak megszidta őket az edzőjük... TV + Sztárok--Önpusztító időszakáról vallott Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-onpusztito-idoszakarol-vallott-demi-moore.htmlDemi Moore élete egyik legnehezebb időszakáról vallott: elárulta, hogy a karrierje elején képtelen volt értékelni önmagát. TV + Sztárok--Arcpirító fotó: úgy tűnik, mintha Harry herceg belemarkolna felesége, Meghan fenekébehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-arcpirito-foto-ugy-tunik-mintha-harry-herceg-belemarkolna-felesege-meghan-fenekebe.htmlFélreérthető fotó készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről Új-Zélandon. Ha Erzsébet királynő ezt meglátja, nem fog neki örülni... TV + Sztárok--Emilióval folytatja Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181029-emilioval-folytatja-curtis.htmlNagy hírt jelentett be közösségi oldalán Curtis: a jövőben Majka helyett Emilióval folytatja. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila szerint a hatóságok szívatják őt és a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-ambrus-attila-szerint-a-hatosagok-szivatjak-ot-es-csaladjat.htmlAmbrus Attila hiába fellebbezett, nem kaphatja vissza a jogosítványát úgy sem, hogy a mindennapokban nagy szüksége lenne az autójára. Egyelőre kénytelen sofőrt fogadni. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela együtt ünnepelte Natika szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-berki-krisztian-es-hodi-pamela-egyutt-unnepelte-natika-szulinapjat.htmlÚgy látszik, Berki Krisztián és Hódi Pamela végre rendezték korábbi nézeteltéréseiket és most együtt ünnepelték közös kislányuk, Nati születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.