Harry herceg és Meghan hercegné nem tarthat meg minden ajándékot

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
adomány körút Sussex hercegnéje jótékonyság Meghan Markle ajándék Meghan hercegné Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos körúton járt Harry herceg és Meghan hercegné, többek között érintették Ausztráliát és Új-Zélandot is. Rengeteg ajándékot kaptak, amelyek egy része a születendő gyermeküknek szól. De vajon mi lesz ezekkel a tárgyakkal?

Akárhol jelennek meg a királyi család tagjai, rengeteg ajándékot kapnak akár szervezetektől, akár civilektől. Harry herceg és Meghan hercegné túl vannak egy hivatalos körúton, amelyen többek között Ausztráliában és Új-Zélandon is jártak.

Számos ajándékot kaptak, ezek egy része pedig születendő gyermeküknek szól. Felmerül a kérdés, vajon mi lesz ezekkel a tárgyakkal? A Mirror cikke szerint sokan elszomorodnak majd a hír hallatán, de a királyi családnak adott minden ajándék hivatalos ajándéknak minősül, így nem tartják meg őket.

A 150 fontot nem meghaladó romlandó ajándékokat fel kell használniuk vagy harmadik félnek adniuk, hogy elkerüljék a hulladék képződését. A harmadik személy lehet akár a királyi személyzet is.

Lehet, hogy Harry herceg és Meghan hercegné megtart néhány ajándékot Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Ha a romlandó ajándék értéke meghaladja a 150 fontot, akkor jótékonysági szervezetnek kell adniuk. Ugyanez a helyzet a nem romlandó ajándékokkal is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most kapott gyermekjátékokkal mi a terve a hercegi párnak, elképzelhető, hogy néhányat megtartanak közülük, de biztos, hogy nem az összeset.

A királyi család egyébként óva int mindenkit attól, hogy értékes ajándékokat küldjenek nekik. Egyébként minden ajándékot leltárba vesznek, és ezután döntenek a sorsáról. Vannak bizonyos darabok, amelyek a királyi gyűjteménybe kerülnek. Amikor Vilmos és Katalin várták Lajos herceget, közleményt adtak ki, hogy a nekik szánt ajándékokat adják olyan jótékonysági szervezeteknek, amelyek nagyobb hasznát vennék ezeknek a játékoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.