Survivor Gábor Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. 

A srác azt adagolta be a törzs tagjainak, hogy a kávé plusz cukor és a családjától kapott levél közül kellett választania. Hogy mi történt pontosan, a videóban megnézheted:

Survivor: így manipulálta Dávid Tomit!http://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-igy-manipulalta-david-tomit.htmlDávid és Gábor egy családtól kapott levéllel manipulálta Tomit, hátha sikerül ezzel maga mellé állítania a srácot.TV + SztárokOrigoPintér Tibor kiakadt A Legbátrabb párosban: beolvasott a többieknekhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-pinter-tibor-kiakadt-a-legbatrabb-parosban.htmlKamerák előtt akadt ki Pintér Tibor A legbátrabb páros műsorban. A színész feladat közben pöccent be, amiért a többiek, főként a Schobert házaspár és Németh Kristófék kinevették barátnőjét, Fridát. TV + SztárokOrigoNapokon belül indul a ValóVilág 9. - Less be a villába!http://www.life.hu/sztarok/20181030-napokon-belul-indul-a-valovilag-9-less-be-a-villaba.htmlNapokon belül elkezdődik a ValóVilág 9. szériája. A Life.hu a beköltözés előtt a villában járt, ahova most ti is beleshettek. TV + SztárokOrigoX-Faktor: kigúnyolták az interneten, most a mentorok elé állt Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-kigunyoltak-az-interneten-most-a-mentorok-ele-allt-krisztian.htmlOngai Krisztiánt a neten sokan bántották, gúnyolták. Azért jött az X-Faktorba, hogy bizonyítson! Szerinted is gyökér akinek nem tetszik ez a produkció?TV + SztárokOrigoX-Faktor: Macsinga Szandra minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-macsinga-szandra-minden-idok-egyik-leghamisabb-produkciojat-hozta-el.htmlMacsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott, ahol kellett „frankón becsukta a szemét”. TV + SztárokOrigoPucér képet posztolt Tóth Andiról Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-pucer-kepet-posztolt-toth-andirol-szabo-adam-enekes.htmlBár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.