ValóVilág 9: A legjobb barátjával, egy plüssnyuszival költözik a villába Reni - Videó

videó ValóVilág9 beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 4-én indul útjának a ValóVilág 9. szériája. Reni is az első beköltözők között van. Ő a legjobb barátjával, egy plüssnyúllal együtt foglalja el a helyét.

Reni úgy véli, nagy esélye van megnyerni a versenyt, bár vetkőzni nem fog a családja miatt. Viszont a villalét után fehérneműmodell szeretne lenni. A fiúktól nem zárkózik el, de a legtöbb időt a plüssállatával fogja tölteni, aki a legjobb barátja.

Igazán színes egyéniség a fiatal lány, biztosan sokat hallunk még róla.

ValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával - a Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt érzéseiről és vágyairól. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ők lesznek az első beköltözők - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-9-ok-lesznek-az-elso-bekoltozok-video.htmlNovember 4-én kezdetét veszi a ValóVilág Powered by Big Brother 9. szériája. Igen színes lesz a beköltözők listája. Ők az elsők, akik birtokba veszik a luxusvillát.TV + SztárokOrigoÚjra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoOláh Ibolyát egy titokzatos kopasz férfival látták összebújni egy szórakozóhelyen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-olah-ibolyat-egy-titokzatos-kopasz-ferfival-lattak-osszebujni-egy-szorakozohelyen-foto.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya bár vállaltan egy nővel él együtt, ezúttal egy titokzatos, kopasz férfival kapták lencsevégre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNádai Anikó is beöltözött halloweenkor: rózsaszín hajjal és egy kutyával pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-nadai-aniko-is-beoltozott-halloweenkor-rozsaszin-hajjal-es-egy-kutyaval-pozolt.htmlNádai Anikót sem hagyta hidegen az idei halloween: boszorkánynak öltözött. TV + SztárokOrigoX-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte a lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.