ValóVilág 9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri – videó

luxusbörtön videó ValóVilág9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 4-étől minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval.

Adri, a szőke lány egy szakítás miatt költözik a villába, valamint céget is szeretne alapítani, amihez szerinte jól jön majd az ismertség. Szerinte ő fogja megnyerni ezt a szériát, mert neki a legmegfelelőbb a személyisége: idegesítő, kioktató, nem tudja befogni a száját, és utálja a büdös embereket.

ValóVilág9: Legjobb barátjával, egy plüss nyuszival költözik a villába Reni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-legjobb-baratjaval-egy-pluss-nyuszival-koltozik-a-villaba-reni-video.htmlNovember 4-én indul útjának a ValóVilág 9. szériája. Reni is az első beköltözők között van. Ő a legjobb barátjával, egy plüssz nyúllal együtt foglalja el helyét. TV + SztárokOrigoValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával - a Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt érzéseiről és vágyairól. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ők lesznek az első beköltözők - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-9-ok-lesznek-az-elso-bekoltozok-video.htmlNovember 4-én kezdetét veszi a ValóVilág Powered by Big Brother 9. szériája. Igen színes lesz a beköltözők listája. Ők az elsők, akik birtokba veszik a luxusvillát.TV + SztárokOrigoEzer nőt molesztálhatott Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ezer-not-molesztalhatott-harvey-weinstein.htmlEgy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott. TV + Sztárok--Oláh Ibolyát egy titokzatos kopasz férfival látták összebújni egy szórakozóhelyen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-olah-ibolyat-egy-titokzatos-kopasz-ferfival-lattak-osszebujni-egy-szorakozohelyen-foto.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya bár vállaltan egy nővel él együtt, ezúttal egy titokzatos, kopasz férfival kapták lencsevégre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA győzelemre is esélyes Balog Janó otthagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-gyozelemre-is-eselyes-balog-jano-otthagyna-az-x-faktort.htmlMáris kiszállna az X-Faktorból a győzelemre is esélyesnek tartott Balog Janó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.