Kiderült: Balázs Klári tizenévesen fotómodellként dolgozott. Egyszer még egy kanadai lap is megkereste, de végül nem vállalta el a címlapfotózást.

Balázs Klári mindig is úgy vélte, énekesnőként oda kell figyelni a megjelenésére. Még ma is csodás alakja van, tizenéves korában pedig még fotómodellként is kipróbálta magát. Mint mondja, soha nem vetkőzött le teljesen, csupán fürdőruhás fotósorozatok készültek róla.

Fotólaboránsként dolgoztam, és az egyik fotós egyszer azt mondta, hogy 'milyen csinos pofim van', nincs-e kedvem modellkedni. Kérdeztem, hogy pontosan milyen fotókra gondolt. Amikor az volt a válasz, hogy óraékszerreklámban kellene szerepelni, és csak deréktól felfelé látszom, igent mondtam. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez a munka azért kellett, hogy az énekóráimat ki tudjam fizetni” – nyilatkozta a Borsnak.

Balázs Klári ma is csodásan festFotó: Life.hu

Az énekesnő a lapnak elárulta azt is, egyszer megkeresték őt a Toronto Suntól és címlapfotózásra hívták. Bármennyire is csábító volt az ajánlat, végül visszautasította őket.

Fürdőruhás képeket akartak, de nem voltunk benne biztosak, hogy pontosan hol és hányszor akarják használni a képeket, ezért inkább nemet mondtunk.”

Balázs Klári fiatalkori fürdőruhás fotóját ide kattintva nézheted meg!