személyiség A legbátrabb páros párkapcsolat Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudni lehet, hogy kik lesznek A legbátrabb páros című műsor versenyzői, és köztük van Berki Krisztián párja, Mazsi is. A bemutatkozó kisfilmjükben Katona Renáta elárulta, milyen ember valójában Berki.

Berki Krisztián és szerelme, Katona Renáta, azaz Mazsi párkapcsolata igencsak erősnek tűnik, ám most ők is próbára teszik megukat A legbátrabb páros című műsor második évadában.

A bemutatkozó kisfilmjükben beszéltek egymásról, a kapcsolatukról és Mazsi azt is elárulta, hogy Berki milyen ember valójában.

„Ha őt megismerte valakit, akkor nem egy olyan személynek ismeri meg, mint én. Én egy nagyon kedves, udvarias, odaadó, csodálatos férfinek ismerem. És aki most ezt hallja, az nem hiszi el, ebben százszázalékig biztos vagyok” – mondta a felvételen Katona Renáta.

A műsor ideje alatt láthatjuk majd, amikor a párok mélyponton vannak, de azt is, amikor a magasban szárnyalnak. Így lehet, hogy a nézők is láthatják majd Berki Krisztián egy másik oldalát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.