Meghan hercegné nem viselhette azt a tiarát az esküvőn, amelyiket akarta

<strong>Forrás: AFP/Jim Clarke</strong> -
diadém esküvő Erzsébet királynő tiara Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy smaragdokkal kirakott tiarát szeretett volna viselni Meghan hercegné az esküvőjén, ám friss értesülések szerint II. Erzsébet királynő ezt megakadályozta. Figyelmeztette a hercegnét, hogy be kell tartania a családi protokollt. 

Egy gyönyörű gyémántokkal kirakott tiarát viselt Meghan hercegné, amikor hozzáment Harry herceghez. A The Sun értesülései szerint azonban eredetileg egy smaragdokkal díszített darabot szemelt ki, amelyet a királynő nem engedélyezett.

Harry herceg közölte a személyzettel, hogy amit a menyasszonya szeretne, azt meg kell kapnia, ám a királynő leszögezte, hogy neki is be kell tartania a családi protokollt. Továbbá elmondta, hogy Meghannek azt a tiarát kell viselnie, amelyet ő kiválasztott.

Erzsébetnek a fátyollal kapcsolatban is voltak kétségei. Úgy érezte, Meghan hercegnének nem illene fátylat hordania az esküvőn, mivel ez már a második házassága. Végül mégis engedélyezte.

Meghan Markle esküvői ékszereinek éke volt a tiara Forrás: Getty Images
VV Cintike elmesélte VV Krisztiánnak szomorú múltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-cintike-elmeselte-vv-krisztiannak-szomoru-multjat.htmlBeavatta élete egy szomorú epizódjába VV Cintike VV Krisztiánt. Ám a férfi nem vette komolyan, összevesztek. TV + SztárokOrigoVV Ginu jégtömböt szorongatott: mellbimbója az üveget is elvágta volna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-ginu-jegtombot-szorongatott-mellbimboja-az-uveget-is-elvagta-volna-18.htmlJégtömböt kellett felolvasztania a ValóVilág játékosainak. Ám nem ruhában, felöltözve, hanem fürdőnadrágban és bikiniben. VV Ginu nehezen akarta teljesíteni a kihívást, mellei nem bírták jól a kiképzést. TV + Sztárok--Csak show és más semmi: Köllő Babett csillogó fehérneműben áll színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-csak-show-es-mas-semmi-kollo-babett-csillogo-fehernemuben-all-szinpadra.htmlAlig takarja majd valami Köllő Babett testét a Csak show és más semmi soron következő adásában: csillogó fehérneműben fog majd riszálni. TV + SztárokOrigoErős Antónia fodrászát, barátját gyászolja, nehéz feldolgoznia elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-eros-antonia-fodraszat-baratjat-gyaszolja-nehez-feldolgoznia-elveszteset.html65 évesen hunyt el Erős Antónia barátja és fodrásza, Bandika, azaz Roder Andor. A híradós mondott búcsúbeszédet a temetésén, mint mondta: jó okkal nem vett fel feketét. TV + Sztárok--A Survivor kulisszatitkairól mesélt a producer: ilyen veszélyek leselkedtek a játékosokrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-a-survivor-kulisszatitkairol-meselt-a-producer.htmlA Survivor soha nem hallott titkaiba avatja be a nézőket Rubin Kristóf producer: elárulta, hogyan zajlottak a castingok, és azt is, milyen veszélyek leselkedtek a játékosokra. TV + SztárokOrigoVV Krisztián pornózásáról vallott a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-krisztian-pornozasarol-vallott-a-villaban.htmlVV Krisztián és Cinti "komoly" beszélgetést folytattak, amely során Krisztián a pornózást is szóba hozta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.