November második felében érkezhet az igazi tél, még hó is hullhat

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
November tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszúra nyúlt jó idő után lassan fel kell készülnünk arra, hogy jön a hideg. Az előrejelzések szerint november második fele már nem sok jót tartogat. 

November második felében már inkább a tél irányába változhat az időjárás - olvasható az előrejelzésekben. Az éjszakák fagyosak lehetnek, és napközben is körülbelül 5-10 fok közötti maximumok jöhetnek, hegységeinkben pedig akár az első hó is lehullhat.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

Videoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapjahttp://www.life.hu/news/20181111-videoklip-keszul-egy-a-michael-scumacherrol-szolo-dalbol-a-bevetelt-az-alapitvany-kapja.htmlAz öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. News--Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/news/20181103-jean-todt-nyilatkozott-michael-schumacher-forma1-vilagbajnok-allapotarol.htmlMichael Schumacher 2013 telén szenvedett síbalesetet. Az állapotáról és a kezelésekről eleinte a sajtó részletesen beszámolt, ám az utóbbi években tulajdonképpen egyetlen érdemi információ nem látott napvilágot róla. Most barátja, Jean Todt nyilatkozott a The Timesnak, de ettől sem lettünk okosabbak. News--Halálos autóbaleset történt Tatabányánhttp://www.life.hu/news/20181101-halalos-baleset-tortent-tatabanyan-csutortokon-hajnalban.htmlHalálos baleset történt csütörtök hajnalban Tatabányán - ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. NewsOrigoMeghalt egy kislány a budapesti repülőtéren: még a járaton lett rosszulhttp://www.life.hu/news/20181028-meghalt-egy-kislany-a-budapesti-repuloteren-meg-a-jaraton-lett-rosszul.htmlBudapesten szállt le szombat délután az Austrian Airlanes Kisinyov-Bécs járata, mert egy négy és fél éves kislány rosszul lett. A gyerek életét már nem lehetett megmenteni.News--Hajnalban is melegrekordot mértekhttp://www.life.hu/news/20181028-hajnalban-is-melegrekordot-mertek-2018-oktober-28.htmlVasárnapra virradóra a legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord is megdőlt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.NewsOrigoItt a hidegfront: az egész országra figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20181021-itt-a-hidegfront-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlEgészen bizonyos: szombaton véget ért a vénasszonyok nyara és vasárnap reggelre beköszöntött az igazi ősz. Esik, fúj, és a levegő is lehűlt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.