Táncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban Sztár jóképű énekese. Még 2016-ban röppent fel a hír, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők.

A Bors érdeklődött Freddie-nél a barátnőjéről, de az énekes azt üzente, hogy a magánéletét érintő kérdésekben nem nyilatkozik. A lap munkatársa azonban teljesen véletlenül megtudta, hogy Freddie együtt dolgozik szerelmével a Sztárban Sztár műsorában. A barátnő áradozását egy, a büfében sorban álló olvasó osztotta meg a lappal.

Ezt a táncoslányt szereti Freddie – Dórával együtt dolgoznak a Sztárban sztárbanForrás: TV2


„A műsor előtt a büfében álltunk sorban, amikor az előttem álló hölgyhöz odajött az egyik táncoslány, aki a gyermeke volt volt. A szép barna lány megállás nélkül Freddie-ről áradozott. Látszott, mennyire izgul érte, és mennyire büszke rá. Sugárzott belőle a szerelem”
 – mesélte a lapnak az olvasó. Ezután már nem volt nehéz azonosítani Dórit, aki ezek szerint három éve szereti az énekest, 2016 óta együtt vannak. A szerelmesek a felvételek alatt kerülik azokat a helyeket, ahol az újságírók és a fotósok együtt láthatják őket, így maradhatott titokban a kapcsolatuk.