Ezt a táncoslányt szereti Fehérvári Gábor Alfréd – már három éve együtt vannak

TV2 Freddie Sztárban sztár táncos Fehérvári Gábor Alfréd szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Táncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban Sztár jóképű énekese. Még 2016-ban röppent fel a hír, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők.

A Bors érdeklődött Freddie-nél a barátnőjéről, de az énekes azt üzente, hogy a magánéletét érintő kérdésekben nem nyilatkozik. A lap munkatársa azonban teljesen véletlenül megtudta, hogy Freddie együtt dolgozik szerelmével a Sztárban Sztár műsorában. A barátnő áradozását egy, a büfében sorban álló olvasó osztotta meg a lappal.

Ezt a táncoslányt szereti Freddie – Dórával együtt dolgoznak a Sztárban sztárban Forrás: TV2


„A műsor előtt a büfében álltunk sorban, amikor az előttem álló hölgyhöz odajött az egyik táncoslány, aki a gyermeke volt volt. A szép barna lány megállás nélkül Freddie-ről áradozott. Látszott, mennyire izgul érte, és mennyire büszke rá. Sugárzott belőle a szerelem”
– mesélte a lapnak az olvasó. Ezután már nem volt nehéz azonosítani Dórit, aki ezek szerint három éve szereti az énekest, 2016 óta együtt vannak. A szerelmesek a felvételek alatt kerülik azokat a helyeket, ahol az újságírók és a fotósok együtt láthatják őket, így maradhatott titokban a kapcsolatuk.

ValóVilág 9: Cintikének véget ért a játék http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-cintikenek-veget-ert-a-jatek.htmlA szimpátiaszavazás eredményeképpen Cinti és Adri került veszélybe a ValóVilág első hete után. Azt, hogy ki menjen, Rolinak, az aktuális villamesternek kellett eldöntenie. TV + SztárokOrigoValóVilág: Így tünteti el a péniszét Greg, az élő Ken baba (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-igy-tunteti-el-a-peniszet-greg-az-elo-ken-baba.htmlAhogy többször írtunk is róla, exhibicionizmusban nincs hiány a ValóVilág-villában. Ezúttal Greg dobta le a ruháit, és megmutatta, hogyan festene szemből, ha nem lenne pénisze. Hiánypótló videó következik. TV + SztárokOrigoEltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtt így kosarazta ki Rubint Réka Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-17-evvel-ezelott-igy-kosarazta-ki-rubint-reka-schobert-norbit.htmlHatalmas virágcsokrot kapott Rubint Réka a névnapján Schobert Norbitól. A fitneszmami a köszöntés apropóján az Instagram-oldalán elmesélte, miként jöttek össze 17 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin Jennifer Lopezéhez hasonlító frizurát csináltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-gaspar-evelin-jennifer-lopezehez-hasonlito-frizurat-csinaltatottt.htmlJennifer Lopez egy igazi popikon, nem véletlen, hogy a világon nők milliói szeretnének hozzá hasonlítani. Így van ezzel Gáspár Evelin is, aki az övéhez hasonló frizurát csináltatott magának. TV + SztárokOrigoValóVilág: a nyugiszobában kéjelgett Adri és Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-a-nyugiszobaban-kejelgett-adri-es-hunor.htmlÚjabb pár van kialakulóban a ValóVilág villájában? Ezúttal Adri és a legutóbbi beköltöző erotikus éjszakájának lehettek szemtanúi a műsor nézői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.