Sokan szorítanak azért, hogy Berki Krisztián megnyerje A legbátrabb párost és hazahozza a fődíjat, de csak azért, hogy vége kifizethesse az Ázsia Expresszben átvert társainak azt, amit annak idején megígért.

Talán mindenki emlékszik még arra, milyen botránnyal ért véget az Ázsia Expressz című reality. Berki Krisztián egyezséget kötött a társaival, amely szerint ha segítenek neki, végül szétosztják egymás között a nyereményt. A szövetségesek betartották a szavukat, Krisztián nyert, de állítólag egy fityinget sem adott a társainak. Berki játékát most A legbátrabb párosban követik nyomon az egykori szövetségesek, és szurkolnak, hogy ő nyerje meg a fődíjat, hogy végre kifizethesse őket.

Berki Krisztiánnak üzentek átvert társaiForrás: Facebook/Berki Kirsztián

„Meglepő húzás volt Aureliótól, hogy a megállapodás ellenére is Berkiékre tette a voksát, ezzel párbajba és a kiesés szélére sodorva őt. Pont azt tette, amit nekünk is tennünk kellett volna, csak nekünk nem volt tapasztalatunk Berkivel. Mindenesetre nekünk ő a favoritunk, szurkolunk, mert ha Máltáról is elhozza a tízmilliót, talán lesz pénze kifizetni a nekünk és a többieknek megígért összegeket”– árulta el Csuti. „Ha Krisztián azt hiszi, hogy idővel majd elfelejtjük a nekünk tett ígéretét, akkor hatalmasat téved! Egyszerűen csak várunk, hátha egyszer megszólal a lelkiismerete, ami Ázsia óta mélyen hallgat. Krisztián, ha ezt olvasod, tudd, hogy neked drukkolunk! Talán ha most nyersz, futja majd arra is, hogy az ígéretedhez híven megháláld a tőlünk kapott segítséget”– mondta Pallavicini Zita, de Megyeri Csilla párja, Zsolti is megmondta a magáét. „Bár már nem kérjük percenként Krisztiánt, hogy tartsa a szavát, ne higgye, hogy elfelejtettük a járandóságunkat. Mi tartottuk magunkat a megállapodáshoz, amit a kamerák előtt kötöttünk vele Ázsiában, és továbbra is azt reméljük, hogy ha késve is, de teljesíti azt. Most annyit tudok mondani: Hajrá, Krisztián! Szorítunk, hogy végre fizethess”– mondta a Ripostnak Zsolti.