Berki Krisztiánnak üzentek az Ázsia Expresszben átvert társai

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
Ázsia Expressz Csuti Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szorítanak azért, hogy Berki Krisztián megnyerje A legbátrabb párost és hazahozza a fődíjat, de csak azért, hogy vége kifizethesse az Ázsia Expresszben átvert társainak azt, amit annak idején megígért.

Talán mindenki emlékszik még arra, milyen botránnyal ért véget az Ázsia Expressz című reality. Berki Krisztián egyezséget kötött a társaival, amely szerint ha segítenek neki, végül szétosztják egymás között a nyereményt. A szövetségesek betartották a szavukat, Krisztián nyert, de állítólag egy fityinget sem adott a társainak. Berki játékát most A legbátrabb párosban követik nyomon az egykori szövetségesek, és szurkolnak, hogy ő nyerje meg a fődíjat, hogy végre kifizethesse őket.

Berki Krisztiánnak üzentek átvert társai Forrás: Facebook/Berki Kirsztián
Kvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legbdologabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felisemrjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoKvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legbdologabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felisemrjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoHajdú Péter szemüveges lett, rajongói segítenek a keretválasztásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hajdu-peter-szemuveges-lett-rajongoi-segitenek-a-keretvalasztasban.htmlÚgy tűnik, Hajdú Péternek szemüvegre van szüksége. Választott is egy keretet, amelyről a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigo47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-47-eves-koraban-elhunyt-p-diddy-harom-gyermekenek-edesanyja-kim-porter.html47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter. TV + Sztárok--Hazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--Hosszú Katinka énekléssel ünnepelte a szingapúri sikereit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hosszu-katinka-eneklessel-unnepelte-szingapuri-sikereit-video.htmlNagyon jól teljesített a szingapúri világkupán Hosszú Katinka, aki az utolsó napon 200 méter pillangón aranyérmet, 100 méter vegyesen pedig ezüstérmet nyert. Nem is csoda, hogy dalra fakadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.