Időjárás: fagyos éjszakák következnek

hideg időjárás November fagy előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fázni fogunk hétvégén: jönnek a fagyos éjszakák és a hőmérséklet nappal sem lépi át a 10 fokot.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton sok napsütésre számíthatunk, de elsősorban a déli országrészben időnként megnövekedhet a felhőzet. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél nagyobb területen megélénkül, a Dunától keletre néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5 és 10 fok között valószínű.

Fagyos éjszakák jönnek Forrás: AFP/Szergej Szupinszki

A Köpönyeg azt írja, vasárnap estig marad a napos, száraz és egyre hidegebb időjárás. Reggelente már országos fagyra készülhetünk és délutánonként is mindössze 5–10 fok lesz. Csapadék csak hétfőtől várható, ekkor már a Dunántúlon eső, havas eső, néhol hózápor is kialakulhat.

Adam Peaty kiakadt, mert törölték a torinói versenythttp://www.life.hu/news/20181116-adam-peaty-kiakadt-a-nemzetkozi-uszoszovetsegre.htmlA mellúszás bajnoka, Adam Peaty Twitter-bejegyzésben adott hangot elkeseredésének azért, mert törölték a decemberi torinói versenyt. News--A Vöröskereszt munkatársai szexuális segédeszközt is találtak már az adományok közötthttp://www.life.hu/news/20181115-a-voroskereszt-munkatarsai-szexualis-segedeszkozt-is-talalta-mar-az-adomanyok-kozott.htmlMeglepő dolgokat találnak olykor az adományok között a Vöröskereszt munkatársai. Kolbászra és szexuális segédeszközre is leltek már a rászorulóknak szánt csomagokban. NewsOrigoSzalmonellával szennyezett fűszerkeveréket hívott vissza a Lidlhttp://www.life.hu/news/20181115-szalmonellaval-szennyezett-fuszerkevereket-hivott-vissza-a-lidl.htmlPizza fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott ki a Mikadó elnevezésű termékben.News--Először teljesítette nő az Amerikai Különleges Erők tesztjéthttp://www.life.hu/news/20181115-eloszor-teljesitette-no-az-amerikai-kulonleges-erok-tesztjet.htmlTörténelmet írhat az a nő, aki a világon első nőként teljesítette az amerikai különleges erők tesztjét. Most egy 24 napos teszt vár rá, ahol fizikai és mentális képességeit ismét próbára teszik. News--Félig ember, félig majom lényeket vettek videóra Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20181115-thaifoldon-felig-ember-felig-majomra-hasonlito-lenyeket-vettek-videora.htmlMegdöbbentő felvételt készítettek turisták, akik Thaiföldön félig ember, féig majomra hasonlító lényeket láttak. A szemtanúk szerint olyan volt, mintha valamilyen szertartáson vettek volna részt. NewsOrigoKiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot egy Fejér megyei tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20181114-kiskoru-diakkal-folytatott-szexualis-kapcsolatot-egy-fejer-megyei-tanarno.htmlMásodfokon négy év börtönre ítéltek egy Fejér megyei tanárnőt, aki egy kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.