Így nézett ki a 17 éves Fluor: videó

fiatal videó Fluor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor 17 évesen érte el első sikerét: nyert az év rapdala kategóriában. A Viva Tv versenyén sikerült győzedelmeskednie, alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. 

Iszonyatosan vicces interjút osztott meg Fluor, amelyet még 2004-ben készített vele a Viva Tv - szúrta ki a 24.hu. Akkor még Fluorid néven sikerült nyernie az év rapdala kategóriában.

Így nézett ki a 17 éves Fluor Forrás: Youtube/Fluor Tomi

Mindössze 17 éves volt, és alig bírt szóhoz jutni a boldogságtól, fel sem fogta, hogy győzött, és láthatóan azt sem, hogy egy videóklip-forgatási lehetőséget nyert.

Pályája elején alázta meg Kovács Patríciát egy kolléganőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-palyaja-elejen-alazta-meg-kovacs-patriciat-egy-kolleganoje.htmlKovács Patríciának a pályája elején volt nagyon kellemetlen élményben része:, megalázta őt egy nagy magyar színésznő. TV + SztárokOrigoValóVilág: leszbicsók Ginu-Zsuzsu és Era-Adri között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181121-valovilag9-leszbicsok-ginuzsuzsu-es-eraadri-kozott.htmlGinu Zsuzsuval, Era pedig Adrival csókolózott a villában, miután kicsit felöntöttek a garatra. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri és Hunor összegabalyodtak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181121-valovilag9-adri-es-hunor-osszegabalyodtak.htmlA srác annyira felhúzta Adrit, hogy mérgében mindent kitálalt a villalakóknak.TV + SztárokOrigoParis Hilton és Chris Zylka felbontották az eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20181120-paris-hilton-es-chris-zylka-felbontottak-eljegyzesuket.htmlÚgy tűnik, Paris Hiltont mégsem vezetik oltár elé: a celeb és színész kedvese felbontották az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Szürreális élményben volt része egy randevún Hiennekhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-szurrealis-elmenyben-volt-resze-egy-randevun-hiennek.htmlA Sztárban Sztár legutóbbi adásának kiesője Hien lett. Az énekesnő most arról mesélt, mi volt életében a leszürreálisabb randevúélménye. TV + SztárokOrigoVV Roli arról beszélt, van-e benne biszexualitáshttp://www.life.hu/sztarok/20181120-vv-roli-arrol-beszelt-vane-benne-biszexualitas.htmlA villalakók a feladatok nélküli pillanatokban is tartogatnak meglepetéseket, most például Greg csalt ki titkokat Roliból. A férfi azt mondta, van benne némi látens biszexualitás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.