Szürreális élményben volt része egy randevún Hiennek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Sztárban sztár ijedtség kínos Randevú Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár legutóbbi adásának kiesője Hien lett. Az énekesnő most arról mesélt, mi volt életében a leszürreálisabb randevúélménye.

„Volt egy srác, akivel az interneten ismerkedtem meg. Vacsora után felmentünk hozzám. Elkezdtünk beszélgetni, hamar rádöbbentem, hogy bár nagyon szexi a fiú, nem igazán passzolunk és az is fura volt, hogy túlságosan kiöltözött: ünneplőcipőben jött” – mesélte a Sztárban Sztár című műsor legutóbbi kiesője, Hien a Ripostnak. Mint mondta: igencsak szürreális randevúélményben volt része.

Jelezte a férfinek, hogy véget ért a randi, ám ő csak 40 perc múlva kezdett el készülődni. Az énekesnő úgy látta, hogy túl kicsi volt rá a cipője, így nem tudta beledugni a lábát. „Olyan hévvel nyomkodta bele a lábát, hogy legurult a székről. Idegességében pedig belebokszolt a padlóba. Kicsit megijedtem.
Aztán félig belegyömöszölte a lábait a cipőbe, közben a számomat akarta megszerezni, de nem adtam meg neki. Soha többet nem találkoztunk” – emlékezett vissza Hien.

Furcsa randevúben volt része Hiennek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.