Jósnő járt a ValóVilág villájában: Adri felhasználta a szuperképességét

VV Adri ValóVilág 9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adri úgy döntött, felhasználja a szuperképességét és igénybe veszi a jósnőt és annak tanácsait.

Gyorsan fogynak a szuperképességek a ValóVilág9 powered by Big Brother villájában. Először Krisztián vetette be, Csokival igénybe véve a kinti programot, majd jött Zsuzsu, aki a hazugságvizsgáló szuperképesség felhasználását jelentette be. Most pedig Adri érezte itt az idejét, hogy felhasználja szuperképességét, amely nem más, minthogy igénybe vehet egy jósnőt. „Hiszek ezekben a dolgokban, hiszek a karmában, a spirituális dolgokban” – mondta Adri, aki igencsak kifaggatta a jósnőt a villatörténések kapcsán.

„Nagyon jó volt, hogy itt volt. Éreztem az energiáit, feltöltött, ahogy beszélt hozzám és amiket mondott, hiszek benne, biztos, hogy van benne igazság” – mondta Adri, aki nemcsak a villában szerveződő szövetségekről, de azt is kiszedte a jósnőből, hogy vajon ki volt a felelős Zsuzsu cuccainak eltűnéséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.