Epilepsziával küzd Sophie Wilson-Smith modell. Rohamait sokszor mások nem veszik észre, egyedül ő érzi, mennyire rosszul van. Most videóra vette egyik ilyen rohamát. 

Átalában modellfotóival hódít Sophie Wilson-Smith. A gyönyörű manöken most a világ elé állt, és az Instagram-oldalára feltöltött egy videót, amelyen épp epilepsziás rohama van - írja a Daily Mail

Szerette volna megmutatni, hogy ezek a rohamok nem mindig olyanok, mint a filmekben, nála például sokszor nem is veszik észre mások. Mint mondta: ilyenkor a gyomra kavarog, a szoba összezsugorodik, a szíve pedig hevesen dobog. A rohamok után általában zavart, és remegés lesz úrrá rajta. 

Amikor először rohama volt, a barátnőjével sétált. A modell összeesett, a következő emléke pedig, hogy orvosok veszik körül. Sokáig a lakásból sem mert kimozdulni, nem tudta, hol éri a következő roham. Az áttörést az hozta meg számára, hogy elkezdte videóra venni a rohamokat. Azóta tudja, mivel áll szemben, most pedig mások figyelmét is szeretné felhívni a betegségre.