A Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Csősz Boglárka hamarosan megkapja Az Év Üzletasszonyának járó elismerést Törökországban. Most elárulta, mivel érdemelte ki a díjat, és hogy mikor szeretnének gyermeket török férjével, Burak Taluval. 

"Jövő héten az a megtiszteltetés ér, hogy az év üzletasszony díját kapom meg egy, a nők jogaiért komoly erőket megmozgató szervezettől. Törökországban ez fontos kérdés: nagyon szeretik az újat, az új embereket, engem is teljesen elfogadtak már, a barátaim azt mondják, olyan vagyok, mint egy igazi török nő. Viszont vannak dolgok, amikről nem beszélünk: a török barátnőimmel nem poénkodunk a szexet érintő témákról, azonnal vége lenne a beszélgetésnek. Egy kávézás alatt sajnos nem lelkizünk, mint a magyar lányokkal, ami sokszor hiányzik, hanem luxusmárkákról és vásárlásról társalgunk" - mesélte a Borsnak a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Csősz Boglárka. Mint mondta: egy ilyen eseményen nem beszélnek olyan témákról, mint a nők jogai, de mindenki tudja, hogy miért vannak ott. 

Csősz Boglárka és férje, Burak TaluForrás: Instagram

Kozmetikai cége is igen sikeres, nemrégiben pedig egy magyar projektbe is belevágott. "Műsort gyártok, pár adás már kész is van. Egy kulturális műsor lesz, ami emeli az általános ismereteket, és felkészíti a fiatalokat és az időseket a teljes digitális világba való átállásra. Folyamatosan változnak a munkahelyek és a feladatkörök, erről beszélnünk kéne" - mondta az üzletasszony, aki azt is szeretné, ha a nőket jobban bevonnák a gazdasági életbe. 

Sokan azonban arra is kíváncsiak, hogy mikor terveznek gyermeket a férjével, Burak Taluval. "A gyerekkérdés most nincs napirenden: a férjemet ritkán látom, Indiában, Dubajban, Kazahsztánban és számos más országban építkezik, rengeteget utazik. Én is sokat ingázom, ebbe az életformába most nem férne bele egy baba" - válaszolta a luxusfeleség. Úgy érzi, ha kicsit visszavettek a tempóból, örömmel áll majd a kérdés elé. Mint mondta: nem a pénz motiválja, inkább az, hogy megteremtse önmagát.