Íme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppig

Forrás: Shutterstock -
Tom Hanks Sáhruh Khán siker színész gazdagság Hollywood Jerry Seinfeld Johnny Depp Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában.

Jerry Seinfeld — 860 millió dollár

Jerry Seinfeld Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Érdekes, hogy a legsikeresebb színészek között az első helyen egy olyan férfi áll, akit főként inkább Amerikában ismernek, bár félig magyar származású. Jerry Seinfeld humoristaként kezdte a karrierjét, de később színészként is letette a névjegyét. A legjövedelmezőbb szerepeinek egyike a Seinfeld című szitkom volt. Az alkotásban nemcsak színészként, de íróként és producerként is dolgozott.

Sáhruh Khán — 550 millió dollár

Forrás: AFP

Magyarországon szintén nem annyira ismert színész, pedig ő az indiai filmipar egyik legkiemelkedőbb alakja. Bollywood királyaként is emlegetik a férfit, aki színészként, producerként és televíziós műsorvezetőként is nagyon sikeres. A legjövedelmezőbb filmjei: Aki bátor, azé a menyasszony, Chennai Express, The Heart Is Crazy.

Tom Cruise — 480 millió dollár

Tom Cruise Forrás: Steven Ferdman/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Steven Ferdman/Rex/Shutterstock

A színészt senkinek nem kell bemutatni, hiszen filmjeit és magánéletének alakulását is követte a világsajtó. Rengeteg kultikus szerepet játszott el, amelyek megalapozták hatalmas vagyonát. Olyan filmekben szerepelt, mint az Interjú a vámpírral, a Vanília égbolt, Az utolsó szamuráj. Ezek voltak egyben a legjövedelmezőbb filmjei is, és persze a Mission: Impossible.

Tom Hanks — 470 millió dollár

Tom Hanks Forrás: Getty Images

Tom Hanks elképesztő sikerét és hírnevét csak a tehetségének köszönheti, az ő magánélete ugyanis nem volt tele botrányokkal. Karrierje hamar felfelé ívelt, nem kellett sokáig szenvednie azért, hogy ma már ikonikussá vált filmek főszerepét kapja meg. A legjövedelmezőbb mozijai között található természetesen a Forrest Gump, a Philadelphia – Az érinthetetlen valamint a Ryan közlegény megmentése.


Johnny Depp — 440 millió dollár

Johnny Depp Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

A színész szinte már a kezdetektől csak olyan filmekben szerepelt, amelyek sikerre voltak ítélve. Elsőként a Rémálom az Elm utcában című, azóta már klasszikussá vált horrorban tűnt fel, de igazán az Ollókezű Edward indította be a filmes karrierjét. A legjövedelmezőbb szerepei között természetesen ott van A Karib-tenger kalózai, a Charlie és a csokigyár, de az Alice Csodaországban is.

Ennyit változott az évek során az 50 éves Lucy Liuhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ennyit-valtozott-az-evek-soran-az-50-eves-lucy-liu.htmlLucy Liu vasárnap ünnepelte ötvenedik születésnapját. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából, hiszen még ma is csodásan néz ki. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien szépészeti beavatkozással kezdhette a hetethttp://www.life.hu/sztarok/20181203-vasvari-vivien-szepeszeti-beavatkozason-kezdhette-a-hetet.htmlDr. Krasznai Zsolttal közös videót osztott meg Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Egyelőre nem árulták el, hogy mire készültek, úgy tűnik, szépészeti beavatkozásnak vetheti alá magát a luxusfeleség. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Ginu fél attól, barátja hogyan reagál a hűtlenségére (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181203-valovilag-9-vv-ginu-fel-attol-baratja-hogyan-reagal-a-hutlensegere.htmlA ValóVilág második párbajából VV Csoki került ki győztesen: a fiú egykori szexpartnerét, vagyis Ginut győzte le. A kiesett játékossal a Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett. Ginu elárulta, sokat tanult az emberi kapcsolatokról a villában, ám attól nagyon fél, hogyan reagál majd a barátja a hűtlenségére, habár Ginu nem tartja szexnek azt, ami közte és Csoki között történt. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Kállay-Saunders András a kieséséről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-kallay-saunder-andras-a-kieseserol-nyilatkozott.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásából Kállay-Saunders András távozott. Úgy tűnik, hogy a nézőket nem győzte meg a produkciója, ahogy Majkát sem. Az énekest a Life.hu riportere, Domszky László faggatta a kiesése után. András elárulta, milyen érzésekkel távozik a versenyből, és mennyi mindent köszönhet a műsornak. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Stohl Andrásnak nem tetszett Gesztesi Károly előadásahttp://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-stohl-andrasnak-nem-tetszett-gesztesi-karoly-eloadasa.htmlStohl András volt az egyetlen zsűritag, aki nem volt elájulva Gesztesi Károly alakításától, aki a Hegedűs a háztetőn főszereplőjének bőrébe bújt a Sztárban sztár színpadán. TV + SztárokOrigoRihanna legutóbbi fotója zavarba ejtő: vagy ennyire lefogyott, vagy ennyire megretusálták http://www.life.hu/sztarok/20181203-rihanna-legutobbi-fotoja-zavarba-ejto-vagy-ennyire-lefogyott-vagy-ennyire-megretusaltak.htmlAz elmúlt évek alatt néhány kilót felszedett magára a csodás hangú énekesnő, Rihanna, aki legutóbbi fotóján viszont nagyon vékonynak tűnik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.