Nádai Anikó arról nyilatkozott, hogyan él szerelmével

Forrás: RTL2 -
párkapcsolat szerelem gyermek Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 8 hónapja jár együtt új kedvesével Nádai Anikó. Most elárulta, milyen a kapcsolatuk. 

Még idén év elején szakított egymással Nádai Anikó és VV Aurélió. Anikó utána jött össze új kedvesével, akivel már 8 hónapja él boldog kapcsolatban. Akkor azt nyilatkozta, hogy próbálta terelgetni Auréliót, de rájött, hogy elég neki a saját, előző kapcsolatából született kisfiával foglalkoznia.

Nádai Anikó, ValóVilág 9 Forrás: RTL2

A ValóVilág 9 műsorvezetője most őszintén beszélt arról, hogy amikor szakított gyermeke apjával, úgy gondolta, nem vállalna be még egy csecsemőt. Most azonban lehet, hogy fordul a kocka.

"Nyolc hónapja vagyunk együtt a párommal, akivel nagyon harmonikusan élünk. Mivel neki is van egy, Patrikhoz hasonló korú kislánya, tulajdonképpen komplett család lettünk. Még nem tudom, mit hoz a jövő, de »soha nem mondd, hogy soha« alapon nem is mondom" - idézte Nádai Anikó szavait a Blikk a Napi Ászra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.