Sztárban sztár: Kállay-Saunders András távozott a műsorból

TV2 távozás Sztárban sztár kiesés Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár legutóbbi műsora Kállay-Saunders András számára ért véget: a nézőktől és a zsűritől sem kapott elegendő pontot.

A Sztárban sztár műsorának szereplői egyre fogyatkoznak, minden héten búcsút veszünk valakitől. Ezúttal Kállay-Saunders András és Tolvai Reni maradtak hátra a színpadon csakúgy, mint annak idején a Megasztárban. Akkor Tolvai Reni győzött, és ezúttal is neki sikerült jobban meggyőznie a nézőket és a zsűrit is. Ez azt jelenti, hogy szerelme, vagyis Kállay-Saunders András távozott a műsorból, őt nem láthatjuk többet átalakulni.

Rihanna legutóbbi fotója zavarba ejtő: vagy ennyire lefogyott, vagy ennyire megretusálták http://www.life.hu/sztarok/20181203-rihanna-legutobbi-fotoja-zavarba-ejto-vagy-ennyire-lefogyott-vagy-ennyire-megretusaltak.htmlAz elmúlt évek alatt néhány kilót felszedett magára a csodás hangú énekesnő, Rihanna, aki legutóbbi fotóján viszont nagyon vékonynak tűnik..TV + Sztárok--Majka és Liptai Claudia élő adásban vesztek össze a Sztárban sztár műsorában - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-es-liptai-claudia-elo-adasban-vesztek-ossze-a-sztarban-sztar-musoraban-video.htmlAz idei Sztárban sztár című sztárvetélkedő nem szűkölködik vitákban, veszekedésekben sem. Ezúttal Liptai Claudia és Majka feszültek egymásnak.TV + SztárokOrigoEgymás haját gyújtogatták a luxusvilla lányai: miért tették ezt? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-egymas-hajat-gyujtogattak-a-luxusvilla-lanyai-miert-tettek-ezt-video.htmlA bezártság úgy tűnik, teljesen kifordította magából a Való Világ lányait. Egymás haját gyújtogatták fel.TV + SztárokOrigoTamáska Gabriella, az X-Faktor sztárja a káromkodás miatt van befeszülve: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-tamaska-gabriella-az-xfaktor-sztarja-a-karomkodas-miatt-van-befeszulve-video.htmlA káromkodástól fél az X-faktor különleges hangú énekesnője: azért stresszel, nehogy csúnya szó hagyja el a száját.TV + Sztárok--A Stolen Beat a tinilányok kedvence: a zsűri nem, de a közönség folyton továbbjuttatja őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181202-a-stolen-beat-a-tinilanyok-kedvence-a-zsuri-nem-de-a-kozonseg-folyton-tovabb-juttajta-oket.htmlA Stolen Beatet rendszerint kritizálja a zsűri és nem szívesen juttatja tovább, a közönség azonban mindig melléjük áll. TV + SztárokOrigoTápai Szabina imádja a karácsonyt, de Kucsera Gábor miatt nem viheti túlzásba a díszítést : videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-tapai-szabina-imadja-a-karacsonyt-de-kucsera-gabor-miatt-nem-viheti-tulzasba-a-diszitest-video.htmlTápai Szabina is karácsonyi lázban ég és bár szívesen díszítené fel az egész lakást, Kucsera Gábor miatt nem teheti meg... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.