Egy ide már alakul a románc a ValóVilág 9 villájában Reni és Csoki között. Reni azonban azzal a szándékkal érkezett a villába, hogy nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel, ám most úgy tűnik, hogy ez nem sikerült neki. Mindenesetre elég részletesen ecsetelte Gregnek és Zsuzsunak, hogy mi történt köztük. 

A ValóVilág 9 villájában Csoki és Reni között már egy ideje forr a levegő. Egyik alkalommal már majdnem egymásnak estek, amikor Renit elvitte a mentő. Majd Csoki ismét a nyugiszobába csábította a lányt, ám nem teljesen tisztázott, hogy ekkor mi történt. Annyi biztos, hogy Csokinak saját magát kellett kielégítenie.

Egy vlogbejegyzésben pedig Reni egyébként kifejtette, hogy szüzességi fogadalommal érkezett a villába, nem gondolja, hogy van olyan férfi, aki miatt érdemes lenne ezt feladnia. Ám ennek némileg ellentmond az, amelyet a hétfői adásban osztott meg Greggel és Zsuzsuval. 

"Körülbelül a szex az olyan három perc volt. Volt már jobban részem, de amúgy jó volt" - mondta Reni az éber tekintetű Gregnek és Zsuzsunak. Majd azt is elárulta, hogy attól fél, a férfi ezután mindennap akarja majd, pedig az, hogy egyszer megkapta, szerinte nem jelenti azt, hogy máskor is számíthat rá. 

Greg szerint a heti egy alkalom lenne a megoldás, ám Reni úgy véli "ha egyszer megvolt, utána már tökmindegy". A beszélgetést Zsuzsu zárta egy elmés mondattal: "A sűrűség nem mindegy."