Gigi örömmel jelentette be közösségi oldalán legnagyobb boldogságát, vagyis azt, hogy várandós. Azonban egy szomorú esetre is fény derült: első kisbabájukat elvesztették.

VV Gigi Facebook-oldalán tudatta a rajongóival, hogy anyuka lesz. Az egykori villalakó már mer örülni a gyermekáldásnak, hiszen túl van a kritikus első három hónapon. Nem ez az első terhessége, azonban az a várandósság sajnos vetéléssel végződött.

Rácz Gigi elvesztette első kisbabájátForrás: TV2

„Nagyon vártuk már, hogy szülők lehessünk! Sokáig nem mertük beleélni magunkat abba, hogy babánk lesz, mert nyáron egy babát már elvesztettünk. Amikor meghallgathattuk a szívhangját, akkor hittük csak el, hogy valóban lakik valaki a pocakomban. Már azt is tudjuk, hogy kislányunk lesz” – mondta a Borsnak Gigi. „Szerencsére a reggeli rosszullétek is múlóban vannak. Kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottól és időnként vannak hangulatingadozásaim, de jól vagyok, és nagyon élvezem, ahogy változik a testem. Az utóbbi napokban a hasam is nagyot nőtt” – árulta el a büszke kismama, akinek férje minden kérését lesi. „Mindenre odafigyel! Azonnal letol, ha valamit véletlenül felemelek, és nagyon jól kezeli a hangulatingadozásaimat is! Jó kis férjem van!” – tette hozzá Gigi.