Azt feltételezzük, hogy aki nagy sztárrá válik, annak teljesen megváltozik az élete. És ez így is van, de vannak olyan hírességek, akik inkább arra törekszenek, hogy megőrizzék a mindennapjaikat olyannak, amilyen a nagy áttörés előtt volt. Íme, azok a nagy sztárok, akik továbbra is inkább a földön járnak.

Jay Leno 

Jay LenoForrás: Getty Images/Roy Rochlin/Www.Royrochlin.Com

Ő az egyik, ha nem a legnépszerűbb talk show műsorvezetője, körülbelül 350 milliós vagyona van, de ő sosem volt az a költekezős típus. Fiatalon két munkahelyen dolgozott, az egyik keresetét pedig szigorúan félretette. A The Tonight Show házigazdájaként aztán olyan elképesztő mennyiségű pénzt keresett, hogy nem lett volna szüksége a spórolásra, és habár több régi autója is van, egyéb luxuscikkeket sem nagyon vásárolt. A hírek szerint azonban a show-ból befolyó pénzéből soha nem költött. 

Sarah Michelle Gellar 

Sarah Michelle GellarForrás: Brian Ach / Getty Images North America / AFP

A szintén elképesztően híres és elképesztően gazdag színésznőt a gyermekkora tanította meg arra, hogy a pénzt meg kell becsülni. Édesapja ugyanis elhagyta őket, így nagyon szerényen kellett élniük, és Sarah folytatta ezt a szemléletet akkor is, amikor már nem kellett figyelnie arra, hogy mennyit költ. Rendszeresen használ kuponokat, hogy a lehető legkedvezményesebb áron jusson hozzá a különböző árucikkekhez, és ezt büszkén vállalja is. 

Tyra Banks 

Tyra BanksForrás: Instagram/tyrabanks

Nehéz elképzelni a hihetetlenül sikeres üzletasszonyt és modellt mint egyszerűen élő, hétköznapi embert, pedig jobb, ha teszünk egy próbát. Tyra Banks ugyanis annak ellenére, hogy rengeteg pénzt sikerült összeszednie a karrierje során, igenis nagyon spórolós. Saját magát is takarékosként jellemezte, és azt is elárulta, mindig megkérdezi a könyvelőjét vásárlás előtt, hogy tudja, megengedheti-e magának a kiszemelt dolgot, vagy sem. Vicces, hiszen legalább 90 millió dollárja van!

Jennifer Lawrence 

Jennifer LawrenceForrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Jennifer Lawrence napjaink egyik legnépszerűbb színésznője, aki szintén nem panaszkodhat az anyagi körülményeire, ám ő sem szórja számolatlanul a pénzét. „Úgy neveltek fel, hogy a pénznek értéke van, és tisztelnem kell akkor is, ha sok van belőle" – mondta egy interjúban, és így is tesz. Nincsen személyi asszisztense, és nem jár luxusautóval sem, ráadásul mindig odafigyel arra, mit vásárol.

Hilary Swank

Hilary SwankForrás: AFP

A kétszeres Oscar-díjas színésznő nemcsak a filmvásznon játszott olyan nőket, akiknek küzdeniük kellett, a saját életében is voltak nehéz időszakok. Egy lakókocsiparkban nőtt fel, és megküzdött azért, hogy elérje az álmait, de közben nem felejtette el, hogy honnan jött. Nagyra értékeli, hogy képes minden hónapban fizetni a számláit, és nyugodtabb életet élhet, és komolyan átgondolja mindig, mire költi a pénzét.