Osvárt Andrea adásban mondta el, miért szakított kedvesével, Robertóval

Olaszország párkapcsolat Osvárt Andrea szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még augusztusban szakított egymással Osvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto. A színésznő most arról beszélt, mi volt a különválás oka. 

Többéves kapcsolat után szakított egymással augusztusban Osvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto.

A külföldön is elismert magyar színésznő akkor is beszélt arról, milyen volt a kapcsolatuk, miben volt más az értékrendjük. Most pedig a Nőcomment című műsorban mondta el, miért is ért véget a párkapcsolat.

"Úgy éreztem, hogy a határok elmosódtak. Főleg azért is, mert ők félig olaszok, és az olasz családokról köztudott, hogy mind egy nagy házban élnek együtt. Tulajdonképpen nem kaptam meg az anyától a fiát" - idézte Osvárt Andrea szavait a Ripost.

Osvárt Andrea a szakításról beszélt Fotó: Adrián Zoltán - Origo
Fordulat a perben: Pártos Csilla hozott egy tanúthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-fordulat-a-perben-partos-csilla-hozott-egy-tanut.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő még mindig vissza akarja kapni házát, Pártos azonban nem hajlandó felszólítani fiát, hogy költözzön ki onnan. A műsorvezetőnő most egy tanút hozott a bíróságra. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSMS-ben szakított a párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoCsonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Emilio is ott ült Curtisékkel az autóban, mikor karamboloztak?http://www.life.hu/sztarok/20181206-emilio-is-ott-ult-curtisekkel-az-autoban-mikor-karamboloztak.htmlÚjabb furcsa részlet derült ki Curtis és menyasszonya autóbalesetéről: egy harmadik személy is utazhatott az autójukban! TV + Sztárok--György herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--VV Soma szerint ezt rontják el a ValóVilág játékosai: úgy véli, Hunor fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181207-vv-soma-szerint-ezt-rontjak-el-a-valovilag-jatekosai.htmlVV Soma, a ValóVilág legutóbbi szériájának nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte milyen hibákat követnek el a villalakók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.