Mary-Kate és Ashley Olsen visszavonultak, így néznek ki most

Forrás: InterCom -
ikrek plasztikai beavatkozás film Mary-Kate Olsen Olsen ikrek Ashley Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg gyerek és tinédzser kedvence volt az 1990-es években és a 2000-es évek elején Mary-Kate és Ashley Olsen. Az ikerpár már eltűnt a képernyőről, befolyásos üzletasszonyokként élik az életüket. Nemcsak az életük, hanem a külsejük is igencsak megváltozott. 

A filmvásznon és a kamerák előtt élték gyerekkorukat az Olsen ikrek. Mary-Kate és Ashley olyan filmekben szerepelt, mint a Kettőn áll a vásár, az Ikrek akcióban vagy a Római ikervakáció.

2004-ben azonban mintha mindennek vége szakadt volna, az ikrek úgy döntöttek, hogy nem szerepelnek több filmben. Rajongóik ezt igencsak fájlalták, de azóta inkább üzletasszonyként tevékenykednek. Jelen vannak a divatiparban, a filmgyártásban, de még cukrászdát is nyitottak. Az amerikai kontinensen rengetegen szeretnék ellesni tőlük, hogyan lehetnének olyan divatikonok, mint ők.

Mary-Kate azonban egy kissé túlzásba esett, ami a plasztikai beavatkozásokat illeti, már nem hasonlítanak annyira egymásra a testvérével. De Ashley-nek sem volt minden pillanata felhőtlen, küzdött Lyme-kórral, amelyet például a kullancsok is terjesztenek. A betegséget későn vették észre, így komoly kezelésre szorult.

Az ikrek novemberben a WSJ Magazine díjátadó gáláján jelentek meg, ahol ismét fényképek készültek róluk. A stílusuk természetesen kifogástalan volt, mint mindig, ám látszik, hogy nagyon megváltoztak.

Most is együtt jelentek meg az Olsen ikrek Forrás: 2018 Getty Images/Bennett Raglin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.