Gáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük.

Arany Timi Tóth Gabival duettezett, ám hiába álltak fel a mentorok a produkció után, nem mindenkitől Arany Timinek szólt a taps. Habár ByeAlex dicsérte az énekesnőt, Radics Gigi már komoly kritikát fogalmazott meg.

Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár LacivalForrás: RTL Klub

„Az, hogy felálltam a végén a részemről igazából Tóth Gabi kolléganőmnek szólt, mert hihetetlen, hogy milyen erő van benne és hihetetlen, hogy milyen csodálatos. Éreztem benned, hogy kicsit tartasz a dologtól. A hangod most bizonytalannak tűnik. Ettől függetlenül, amikor jöttek a közös részek, akkor éreztem az erőt és leszakítottátok a színpadot” – mondta Gigi. Ezt persze Laci nem hagyta szó nélkül, hiszen Arany Timi az ő mentorlátja.
Neki mondtad, hogy bizonytalan a hangja, a Stolen Beat-es gyereknek meg nem mondtad” – szúrta oda Laci, ezt viszont ByeAlex nem hagyta. „Már megint a Stolen Beat” – kezdte volna Alex, de nem tudta végigmondani. „Most ne hozzuk fel a Stolent, mert Timi produkciójáról beszélgetünk” – vágott közbe Gigi, Gáspár Laci szerint viszont Gigiről folyt a vita. „Rólam miért van szó? Engem zsűrizünk vagy őt?" – kérdezte Gigi. „Én téged is egy picit most már” – válaszolta Laci. „Engem nem kell, én itt ülök” – mondta erre Gigi.

A vitának azonban itt még nem szakadt vége, ugyanis Gáspár Laci Puskás Petivel is összeszólalkozott. „Gigivel egyet kell értenem abban, hogy voltak az elején bizonytalanságok. (...) Az az X-Faktor, hogy elmondjuk a hibákat Laci, és hallottunk hibákat benne.Te mindenben hibát hallasz, Laci, csak a saját mentoráltjaidnál nem” – mondta Peti, ami Lacinál kiverte a biztosítékot. „Na, ezt kikérem magamnak, én odafigyelek. Én nem vagyok elfogult” – mondta ingerülten Laci. „Szerinted én mit csinálok?” – kérdezett vissza Peti. „Ezt kikérem magamnak, Petikém, hogy én mindenben hibát hallok. Mi ez a duma, hogy én mindenben hibát hallok? Mi ez a duma?” – kérdezte felháborodottan Laci. 
Peti viszont kötötte az ebet a karóhoz: ő hallott hibát Timinél, akárcsak Gigi. „Gigi hogyne mondaná ezt. Csak Gigi szeret kenegetni, amikor kéne, akkor nem mondod” – vetette oda Laci, ezt persze Gigi kérte ki magának. Hozzátették, pozitív dolgokat is mondtak, ám a hibákra is fel kell hívniuk a figyelmet. Mindeközben ByeAlex csendben figyelte a körülötte zajló eseményeket.