VV Reni VV Csoki miatt ordítozott: videó

balhé videó VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Csoki és Reni kapcsolata a villában igen viharos. A fiatal lány nehezen viseli a magát olasznak mondó macsó csajozásait és stílusát.

Óriási botrány alakult ki VV Csoki és VV Reni között. Bár a villalakók azt állítják, hogy barátok, akik néha szexelnek, a lány fülig szerelmes a fiúba, és néha elpattan nála a cérna. Ezúttal magából kikelve ordítozott:

Liptai Claudia szerződését nem hosszabbította meg a TV2 - kisfia miatt nem akar kötöttségekethttp://www.life.hu/sztarok/20181211-liptai-claudia-szerzodeset-nem-hosszabbitotta-meg-a-tv2-kisfia-miatt-nem-akar-kotottsegeket.htmlLiptai Claudia 17 év után elhagyja a TV2 csatornáját és a maga ura szeretne lenni.TV + SztárokOrigoSztárok, akik egy Twitter-poszttal haragították magukra a népet: Kanye Westtől Iggy Azaleáighttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarok-akik-egy-twitter-poszttal-haragitottak-magukra-a-nepet.htmlMa már a világsztárok sem tehetnek meg mindent, amihez csak kedvük van, egyetlen meggondolatlan kijelentésük sem marad büntetlenül. Ezt Kevin Hart a saját bőrén tapasztalta meg, ugyanis végül vissza kellett lépnie az Oscar-gála vezetésétől. A színészt néhány évvel ezelőtti, viccesnek szánt homofób posztja miatt kezdték el támadni, amint megtudták, hogy ő lesz a díjátadó házigazdája. Ugyan korábban bocsánatot kért már ezek miatt, ismét rázúdult a nép haragja és ő meghajlott az emberek akarata előtt. Nem ő azonban az egyetlen, aki meggondolatlan volt, pedig a példája igazolja, a sztárok sem érinthetetlenek. TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiesett a Konyhafőnök VIP-ből: a kamerák előtt fakadt sírvahttp://www.life.hu/sztarok/20181210-nadai-aniko-kiesett-a-konyhafonok-vipbol-a-kamerak-elott-fakadt-sirva.htmlNádai Anikó esett ki a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Így kommunikál egymással Katalin, Vilmos, Harry és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-igy-kommunikal-egymassal-katalin-vilmos-harry-es-meghan.htmlA levelezés egy modernebb formáját választották a királyi család fiatalabb tagjai. TV + Sztárok--Czippán Anett falatnyi dresszben mutatta meg, hogyan kell szexinek lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181210-czippan-anett-falatnyi-dresszben-mutatta-meg-hogyan-kell-szexinek-lenni.htmlMeglehetősen szexi képpel lepte meg közösségi oldala követőit Czippán Anett műsorvezető. Megmutatta, hogyan is kell pózolnia egy nőnek. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár Lacivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-x-faktor-radics-gigi-es-puskas-peti-eloben-vesztek-ossze-gaspar-lacival.htmlGáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.