Hana Cross modell lehet Brooklyn Beckham új kedvese

modell Brooklyn Beckham párkapcsolat szerelem Hana Cross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, új szerelemre lelt David Beckham és Victoria Beckham fia, Brooklyn. A jóképű fiút Hana Cross modellel látták a British Fashion Awardson.

Brooklyn Beckham nem várt sokáig, miután szakított Chloë Moretzcel, utána szinte azonnal egy szuperszexi szépséggel, Lexi Wooddal kapták lencsevégre.

Most pedig úgy tűnik, újabb barátnő van a láthatáron Hana Cross modell személyében. A pár egymás kezét fogva sétált a napokban megrendezett British Fashion Awards partiján Londonban. Világszerte beszámoltak az új, bimbózó kapcsolatról, így például a Vogue is.

Brooklyn Beckham és Hana Cross Forrás: NorthFoto

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros második évadáthttp://www.life.hu/sztarok/20181212-laky-zsuzsi-es-dietz-gusztav-nyertek-a-legbatrabb-paros-masodik-evadat.htmlTíz éve alkot egy párt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A köztöl lévő összetartás most is megmutatkozott, ők lettek A legbátrabb páros című műsor második évadának győztesei. Elmesélték, hogyan élték meg a győzelem pillanatát. TV + Sztárok--Tökéletes az összhang Szandi és Vastag Csaba közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181211-tokeletes-az-osszhang-szandi-es-vastag-csaba-kozott.htmlSzandi elárulta, tökéletes az összhang közötte és Vastag Csaba között. TV + SztárokOrigoCher leplezheti le Tom Cruise titkait önéletrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-cher-leplezheti-le-tom-cruise-titkai-oneletrajzi-konyveben.htmlÉletrajzi könyvet jelentet meg hamarosan a 72 éves Cher, Tom Cruise pedig retteg, hogy mit fog róla írni egykori párja. TV + SztárokOrigoBaronits Gábort félmeztelenül örökítette meg Balázs Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181211-baronits-gabort-felmeztelenul-orokitette-meg-balazs-andrea.htmlBaronits Gábort sikerült érdekes helyzetben megörökítenie Balázs Andinak: a színészt félmeztelenül kapta lencsevégre. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csoki a kezével kényeztette a szinte meztelen Renit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-csoki-a-kezevel-kenyeztette-a-szinte-meztelen-renit.htmlÚgy tűnik, hogy kényeztető napot tartott a ValóVilág 9 villájában Csoki és Reni. A férfi nagy beleéléssel masszírozta a majdnem meztelen játékostársát. TV + Sztárok--Eke Angéla teljesen odavan Horváth Éváérthttp://www.life.hu/sztarok/20181211-eke-angela-teljesen-odavan-horvath-evaert.htmlHorváth Éva következő párja a Csak show és más semmiben Eke Angéla lesz, aki nem rejtette véka alá rajongását: odavan az egykori szépségkirálynőért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.