ökölvívás gyerekek család Erdei Zsolt botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. Az ökölvívó-szövetségben kialakult botránytól igyekezett megvédeni a családját.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Magyarországon rendezett Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságra jócskán ráfizetett a Magyar Ökölvívó Szövetség. Az ennek kapcsán kialakult botrány Erdei Zsoltot is megviselte. Bár azt mondja, kemény fából faragtál.

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

„Nem tagadom, voltak kemény pillanataim. Elismerem, akadtak hibák, de túlzónak éreztem, ami utána történt, sokszor igazságtalannak gondoltam. Megpróbáltam a balhétól megóvni a családomat, például soha nem mondtam el, aktuálisan milyen támadások értek, de az arcomra volt írva, hgoy nem minden fenékig tejfel” – magyarázta a Best magazinnak Erdei.

„Láttam rajta, hogy feszült és gondjai vannak” – árulta el a felesége, Réka. „Próbáltam nyugtatni, hogy minden megoldódik majd, és a családjára mindig számíthat” – tette hozzá az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.